Helen Dowling Instituut Koninklijke Jaarbeurs

Helen Dowling Instituut

Naast de lichamelijke gevolgen van kanker ervaren veel kankerpatiënten ook mentale klachten. Kanker kan zorgen voor angstgevoelens, extreme vermoeidheid en depressieve gedachten. Hierdoor kunnen mensen mentaal vastlopen. Het Helen Dowling Instituut biedt professionele psychologische zorg en doet onderzoek om deze steeds verder te verbeteren. Hiervoor is geld nodig. Als Jaarbeurs dragen we graag bij aan een gezondere stad en regio en daarom hebben we het Helen Dowling Instituut aangewezen als nieuw goed doel. 

Door lokale goede doelen te steunen investeert Jaarbeurs in een gezondere stad en regio, voor nu en in de toekomst. Zo is Dutch Health Hub, een initiatief van Jaarbeurs, partner van het Helen Dowling Instituut.

Op zaterdag 28 oktober 2023 vond het jaarlijkse benefietgala van het Helen Dowling Instituut plaats. Hier stelde Jaarbeurs een aantal aansprekende veilingstukken beschikbaar, waarvan de opbrengst volledig ten gunste van het instituut kwam. Het benefietgala heeft ruim 200.000 euro opgebracht. Met dit geld wordt onderzocht op welke manier deze mensen het beste geholpen kunnen worden. 

Vers van de pers
Al het duurzaamheidsnieuws
Helen Dowling Instituut Koninklijke Jaarbeurs
Nieuws

Koninklijke Jaarbeurs en Helen Dowling Instituut slaan handen ineen

Utrecht, 30 oktober 2023 – Naast de lichamelijke gevolgen van kanker ervaren veel kankerpatiënten ook mentale klachten. Kanker kan zorgen voor angstgevoelens, extreme vermoeidheid en depressieve...