Sustainability Pledge Jaarbeurs

Sustainability Pledge

Samen naar een duurzame en circulaire evenementen. Door de pledge, oftewel een belofte, te ondertekenen beloven Jaarbeurs, exposanten en bezoekers hun verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid bij evenementen. Zowel in de operatie, organisatie als het bezoek. De Sustainability Pledge werd voor het eerst geïntroduceerd bij VSK 2024 waar de eerste drie exposanten te de pledge op het evenement ondertekenden. Zij beloven om hun beursdeelname bij BouwBeurs 2025 en/of VSK 2026 duurzamer te maken. 

De eerste pledge voor BouwBeurs en VSK

De bouw- en installatiesector werkt aan een verduurzaming van de branche. We willen als Jaarbeurs duurzaamheid aanjagen in de sector door de beurs zo duurzaam mogelijk te organiseren en daarbij exposanten en bezoekers stimuleren om op een duurzame manier aan het evenement te deel te nemen/te bezoeken.

Als je de pledge ondertekent, beloof je:

  • Klimaatneutraal naar Jaarbeurs te reizen
  • Circulaire materialen te gebruiken
  • Kiezen voor verantwoordelijke consumptie
  • Anderen stimuleren mee te doen
BouwBeurs VSK Sustainability Pledge
Vers van de pers
Al het duurzaamheidsnieuws
Sustainability pledge Jaarbeurs VSK
Nieuws

Koninklijke Jaarbeurs introduceert Sustainability Pledge

Utrecht, 9 februari 2024 – Koninklijke Jaarbeurs zet een ambitieuze stap om in 2030 de meest duurzame evenementenorganisator en facilitator van Europa te worden. Een ambitie die alleen gerealiseerd...