Jaarbeurs
Parkeren

Parkeren bij Jaarbeurs, in het centrum van Utrecht en ook nog eens voordelig

Let op: tot 1 september toerit P3 via Croeselaan niet bereikbaar. P3 is wel toegankelijk via de Van Zijstweg. Daarnaast is P5 niet beschikbaar in verband met verbouwingen.

Jaarbeurs heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Wanneer u uw bezoek aan de Jaarbeurs wilt combineren met bijvoorbeeld een andere afspraak in de Utrechtse binnenstad kan dat dus heel makkelijk. Vanaf het Jaarbeursterrein loopt u binnen een paar minuten de binnenstad in. 


Afhankelijk van waar u moet zijn in Jaarbeurs, beoordeelt u vooraf waar u het beste kunt parkeren. Bekijk hiervoor de plattegrond van de parkeerterreinen met de looproutes en looptijden. Heeft u een bijeenkomst in het Beatrixgebouw, dan adviseren wij u P3.

Parkeertarief
Onze parkeerterreinen zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 3,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 12,00 per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Vooraf parkeerplaats reserveren
Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 11,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op de parkeerterreinen P3 en P4.
Let op: P3 is alleen toegankelijk via de Van Zijstweg en niet via de Croeselaan.

Reserveer nu een parkeerplaats 

Minder validen
Op ons terrein kunt u terecht met een speciale parkeerkaart. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek.
Let op: P5 is niet beschikbaar in verband met verbouwingen op dit terrein en P3 is alleen toegankelijk via de Van Zijstweg en niet via de Croeselaan.

Parkeerpas en Parkeerabonnement
Wanneer u regelmatig of dagelijks parkeert in het hart van Utrecht bieden wij u de mogelijkheid om op ons terrein gebruik te maken van de parkeerpassen Geregeld Light of  Geregeld of van een parkeerabonnement. Wij geven u hierover graag meer informatie via: miranda.van.der.ven@jaarbeurs.nl of 030 295 5948.

Voor al uw overige parkeervragen kunt u contact met ons opnemen via parkeren@jaarbeurs.nl.