Nederlands | English
Jaarbeurs
Parkeren

Parkeren bij Jaarbeurs, in het centrum van Utrecht en ook nog eens voordelig

Jaarbeurs heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Wanneer u uw bezoek aan de Jaarbeurs wilt combineren met bijvoorbeeld een andere afspraak in de Utrechtse binnenstad kan dat dus heel makkelijk. Vanaf het Jaarbeursterrein loopt u binnen een paar minuten de binnenstad in.

Afhankelijk van waar u moet zijn in Jaarbeurs, beoordeelt u vooraf waar u het beste kunt parkeren. Bekijk hiervoor de plattegrond. Heeft u een bijeenkomst in het Beatrixgebouw, dan adviseren wij u P1 of P3. Zo ook voor een bezoek aan de binnenstad.
 
Jaarbeurs
Parkeertarief
Onze parkeerterreinen zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 3,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 12,00 per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Vooraf parkeerplaats reserveren
Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 11,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. Gebruik hiervoor de 'Reserveer nu' button.

Reserveer nu een parkeerplaats 

Mindervaliden
Op ons terrein kunt u terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. U kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers.

Elektrisch oplaadpunt
Op parkeerterreinen P1, P4 en op het VIP terrein vindt u oplaadpunten voor elektrische auto's.

Parkeerpas en Parkeerabonnement
Per 1 januari 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om te parkeren met een parkeerpas Geregeld, Geregeld light of een parkeerabonnement. WIj geven u hier graag meer informatie over. Neem contact met ons op via info@jaarbeurs.nl.

Voor al uw overige parkeervragen kunt u contact met ons opnemen via info@jaarbeurs.nl.