Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Route

Uitstekend bereikbaar, met OV en auto

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier uw reis met openbaar vervoer.

Let op: ProRail voert op zondag 21 februari spoorvernieuwingen voor u uit om in de toekomst uw treinreis te verbeteren. Hierdoor rijden er tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen NS-Snelbussen en tussen Utrecht Centraal en Houten stopbussen in plaats van treinen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.
 
Plan uw reis
Vooral in het weekend werkt ProRail veel aan onderhoud waardoor u langer onderweg kunt zijn. Plan daarom uw reis vanaf 10 dagen voor vertrek met de NS Reisplanner voor een reisadvies met de exacte vertrek- en aankomsttijden. Check de tijden kort voor vertrek nogmaals op ns.nl of onderweg op de Reisplanner Xtra app.


Auto & Parkeren
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.


Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.