wereld van jaarbeurs banner

Welkom in de wereld van Jaarbeurs

Laat je meevoeren naar de wereld die inspireert en waar je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Waar wordt geschaterlacht en ervaringen worden gedeeld. De wereld waar verrassingen aan de orde van de dag zijn en ontmoetingen spontaan ontstaan. De wereld waarin werken een feest is en gerechten worden bereid die je doen watertanden.

De evenementen in onze wereld prikkelen je nieuwsgierigheid en laten je kennismaken met nieuwe ideeën en trends die je horizon zullen verbreden. Of je nu een professional bent die op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied of een liefhebber van entertainment, bij Jaarbeurs vind je altijd iets wat je geest voedt en je ziel doet dansen.  

Voel je welkom in de wereld van Jaarbeurs. Lees onze verhalen, laat je inspireren en neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken. 

Diversity Diner Jaarbeurs Utrecht koninklijke jaarbeurs
Hoe help je jong talent met multiculturele achtergronden om op een ontspannen manier potentiële werkgevers te ontmoeten? heeft zich hier al jaren voor ingezet, met succes. Om barrières en onbewuste vooroordelen weg te nemen, organiseert Global People het jaarlijkse Diversity Dinner. De zevende editie van het evenement vond dit jaar met 350 gasten voor het eerst plaats in de Expozaal van Koninklijke Jaarbeurs. Wilma Schild, CEO van Global People, blikt tevreden terug.
Lees het verhaal van Wilma