Transitiediner

Transitiediner bouwsector 2023

Op 6 februari ontvingen wij bij Jaarbeurs de top van de bouw-, vastgoed- en installatiesector tijdens het eerste Transitiediner. Het Transitiediner heeft als doel om CEO’s en beslissers in de bouw-, vastgoed- en installatiesector te verbinden en duurzaamheid aan te jagen en te versnellen. 

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “De bouwwereld is volop in beweging met verduurzaming van de sector als belangrijkste uitdaging. Het aanjagen en versnellen van de ontwikkeling van duurzaamheid in de bouw, vastgoed en installatie is een must. Daarom hebben wij samen met duurzaam kennisplatform Change Inc. en Dutch Green Building Council (DGBC) de handen ineen geslagen voor het Transitiediner.” 

Als dagvoorzitter was Ernst de Jong aanwezig en gasten luisterden naar een interessante keynote van Jan Peter Balkende, voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition. 

Sustainability news
Al het duurzaamheidsnieuws
transitie diner
News

Top bouwsector in gesprek over versnelling duurzame groei

Utrecht 7 februari 2023 – Gisteravond ontving Koninklijke Jaarbeurs de top van de bouw-, vastgoed- en installatiesector tijdens het eerste ‘Transitiediner’. Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs...