November event overzicht Jaarbeurs

Een maand vol met robots, IT-professionals, superhelden & honden- en kattenliefhebbers

Dit was november bij Jaarbeurs

Wat hebben robots, logistieke experts, superhelden, waterbouwers en honden & katten met elkaar te maken? We ontvingen ze allemaal afgelopen maand in Jaarbeurs! Dit waren onze tien mooiste evenementen en bijeenkomsten in november. 

1. TBX event (Tech Means Business)

De mooiste manier om november te starten? Met het TBX event natuurlijk, waar de focus lag op de impact van IT op bedrijfsvoering. Van thuiswerken tot marketing en van beveiliging tot duurzaamheidsambities; opkomende technologieën blijven hele markten ontwrichten en transformeren. TBX was dit jaar dé plek om te ervaren, leren en begrijpen hoe de technologische evolutie jouw bedrijf beïnvloedt. Het was een gigantisch succes, we zien nu al uit naar een inspirerend weekend op 1 en 2 november 2023.

2. ICT en Logistiek & Logistica Next

Van IT naar ICT...Een week later stonden er bijna 10.000 experts op het gebied van ICT en Logistiek bij ons binnen. Tijdens de vakbeurzen ICT en Logistiek & Logistica Next werd het startschot gegeven voor het programma dat moet zorgen voor versnelling van de digitalisering in de logistieke ketens. Met het programma Digitale Infrastructuur Logistiek (DIL) zetten overheid én bedrijfsleven samen de schouders onder toekomstbestendige logistieke ketens waarbij digitaal samenwerken de hoofdrol speelt. 

Jaarbeurs was drie dagen lang dé hotspot voor de logistieke sector. Jammer dat je het gemist hebt?  Volgend jaar kan je weer inspiratie opdoen, informatie krijgen of netwerken om je bedrijf een stap verder te brengen. Bezoek de beurs op 8 & 9 november 2023. 

3. Spellenspektakel

Spelletjesliefhebbers wisten niet wat hen overkwam: Spellenspektakel was fantastisch. Dobbelstenen, kaartspellen, pionnen...Deze beurs deed haar naam eer aan. In aanloop op de komende feestmaand kwamen meer dan 20.000 spelletjesfanaten vanuit het hele land om nieuwe spellen te ontdekken, te spelen en te kopen. Van klassiekers tot kickstarters en van kinderspellen tot een waar onderwijsplein, de beurs had voor ieder wat wils. We kijken terug op een geslaagd weekend en we zien je graag terug op 4 & 5 november bij Spellenspektakel 2023. 

4. About Cats & Dogs

Dit was voor ons ook een spannend event. Het was namelijk de allereerste editie van ons nieuwste event: About Cats & Dogs! We toverden een lege Expohal om tot heus dierenparadijs en honderden honden- en kattenliefhebbers genoten van About Cats & Dogs. Bekende TV-dierenexperts als Renate Gerschtanowitz, Piet Hellemans en internationaal bekende hondentrainer Roger Mugford, presenteerden interessante onderzoeksresultaten, nieuwe voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. 

We hebben nu al zin in volgend jaar Ben jij er volgend jaar ook bij op 11 en 12 november 2023?

5. Heroes Dutch Comic Con

Wij houden van Comic Con, en we zijn niet de enige. Dat bleek, want het was zelfs weer uitverkocht!  Tijdens deze wintereditie van Heroes Dutch Comic Con verwelkomden we weer 50.000 superhelden, wezens, robots, schurken en megasterren van alle soorten en leeftijden. We keken onze ogen uit en genoten met volle teugen van de creativiteit van alle fans! Greep je mis bij een ticket? Niet getreurd, want het aftellen is gelijk weer begonnen. Op 24 & 25 juni 2023 komt de eerste Heroes Dutch Comic Con Summer Edition weer naar Jaarbeurs!

Heroes Dutch Comic Con Jaarbeurs 2022

6. Waterbouwdag in het Beatrix Theater

Waterbouwen = Samenwerken. Dát was het thema van Waterbouwdag 2022. De dag gaf  professionals een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België was het dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren. Met een volledig gevulde expo, een mooi aantal deelnemers en een programma dat misschien wel actueler was dan ooit, was deze dag net als elk jaar, weer zeer succesvol. 

Congres organiseren Beatrix theater Utrecht

7. Preventive Health Conference

Een inspirerend congres met een bijzonder tintje. Dit is wat het Preventive Health Conference op 23 november in Koninklijke Jaarbeurs karakteriseerde. Deze dag stond volledig in het teken van zorg en inclusie, in de breedste zin van het woord. Naast een boeiend en belangrijk zorgthema werd het Jaarbeurs-horecateam namelijk versterkt door een groep jongeren met een beperking vanuit Academie Spelderholt. Door deze werkervaring wordt de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van deze jongeren weer extra gestimuleerd.

Preventive Health Conference 23 november 2022  Academie Spelderholt Jongeren met een beperking stage

8. VerzamelJaarbeurs

Vintagefreaks, designliefhebbers, antiekaanbidders, verwoede verzamelaars en curiosakopers kwamen op zaterdag 12 en zondag 13 november naar VerzamelJaarbeurs: het grootste en gezelligste vintage evenement van Europa.
Deze najaarseditie was er extra aandacht voor vintage. Op het vintageplein waren – naast oude en vertrouwde – veel nieuwe kraamhouders te vinden. Er werd ontzettend veel gelachen, standhouders en bezoekers deelden hun passies met elkaar en er werden nieuwe vriendschappen gesloten. Op naar weer een mooie volgende editie in april 2023!

Verzamel-Jaarbeurs-Still-1-1024x576.jpg

9. Studiekeuzebeurs en buitenlandbeurs

Op expeditie studiekeuze in Jaarbeurs!

Het laatste weekend van november boden we plaats aan ruim 120 toonaangevende organisaties en onderwijsinstellingen die studenten helpen bij het vinden van de juiste studie of inspirerende stage in het buitenland. Met interessante trainingen en inspirerende workshops deden studenten inspiratie op voor een volgende spannende fase in hun leven. 

Buitenlandbeurs

10. Fitfair Jaarbeurs

Last but not least was daar de Fitfair Jaarbeurs. Hét jaarlijkste evenement waar de fitnessfanatiekeling, de fitnessprofessional en de clubeigenaar elkaar ontmoeten. We zagen gedreven en gepassioneerde bedrijven en professionals hun producten, kennis en ervaring met elkaar delen en de fitness- en sportbranche naar een hoger niveau tillen. Tot volgend jaar op 24 & 25 november 2023!

Fitfair Jaarbeurs