Beurzen en grote events B2B en B2C organiseer je in het Jaarbeurs Event & Exhibition Centre

Jaarbeurs Event & Exhibition Centre

Organiseer jouw beurs of evenement in de hallen van Jaarbeurs in Utrecht

In het Jaarbeurs Event & Exhibition Centre creëer je bijzondere ontmoetingen in de grote hallen. Van B2B en B2C beurzen tot spectaculaire concerten en waanzinnige shows.

Centraal gelegen naast het station

De evenementenlocatie bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal station.

11 hallen beschikbaar

100.000 m2 oppervlakte aan beursvloer voor jouw evenement.

Meer dan 100 jaar expertise

Al meer dan een eeuw zijn wij de verbinder van mensen, merken en markten.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke accountmanager is jouw aanspreekpunt.

Samen maken wij van jouw event een succes

Bij Jaarbeurs werken we hard om elk creatief idee werkelijkheid te laten worden. De 11 beurshallen in ons Event & Exhibition Centre in Utrecht bieden je eindeloze mogelijkheden en zijn geschikt voor een breed scala aan activiteiten, waaronder vakbeurzen, evenementen, feesten en concerten. 

Blije gezichten, tevreden bezoekers. We zorgen ervoor dat alle bezoekers met een goed gevoel naar huis gaan. Samen bespreken we alle wensen en ideeën en stap voor stap werken aan het realiseren daarvan. Wij denken met je mee, brengen je in contact met onze partners en blijven scherp.

Jannemarije Spruitenburg

We helpen je graag

Key Accountmanager Jannemarije

Heb jij een gaaf idee voor een evenement of beurs? En zoek je hiervoor een grote centraal gelegen evenementenlocatie? In het Jaarbeurs Event & Exhibition Centre hebben wij de vierkante meters voor jouw evenement in Utrecht.

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden in onze evenementenlocatie in Utrecht.

eec@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

De eindeloze mogelijkheden van onze beurshallen

Het Jaarbeurs Event & Exhibition Centre bestaat uit een beurscomplex met 11 hallen van verschillende formaten met een totale oppervlakte van 100.000 m2. Daarnaast beschikken we over voldoende parkeergelegenheid, catering op maat en is een evenement in onze hallen makkelijk te combineren met bijvoorbeeld ons congrescentrum Media Plaza of Supernova. Voldoende ruimte dus voor ieder evenement. 

De kleinste hal kan zo'n 1500 personen huisvesten, terwijl de grootste beurshal meer dan 15.000 man kan verwelkomen. Daarnaast zijn de verschillende hallen ook naadloos aan elkaar te verbinden waardoor de mogelijkheden voor je evenement bijna eindeloos zijn. 

Wil je weten welke locatie het meest geschikt is voor jouw evenement? Neem contact met ons op voor een offerte of adviesgesprek. 

Plattegrond_Jaarbeurs terrein ingezoomd 2022.jpg

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen vierkante meters

Samen met onze klanten organiseren we onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen.

De ideale locatie voor jouw evenement

Voor grote evenementen is het belangrijk om een locatie uit te kiezen die goed bereikbaar is, zodat alle bezoekers er gemakkelijk met hun eigen gekozen vervoer kunnen komen. Jaarbeurs is één van de meest centrale evenementenlocaties van Nederland en daarom dé ideale plek om jouw evenement te organiseren.

Jouw doelgroep kan eenvoudig vanuit heel Nederland via Utrecht Centraal naar de locatie reizen. Ook voor mensen die per auto komen is er voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. 

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png