Home

Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen
Bezoek Jaarbeurs als
Image

Jaarbeurs Studios

Je werk is veranderd, je sociale leven is veranderd, evenementen zijn veranderd.
Vroeg of laat gaan we natuurlijk een beetje terug naar 'normaal'. Maar dat online een grotere rol in ons leven blijft spelen, daar zijn wij van overtuigd. Daarom hebben wij onze (online) evenementen expertise nog beter gebundeld in de Jaarbeurs Studios. 

Jij zorgt voor een boeiend programma en wij regelen de rest: goede techniek en in een setting die past bij de uitstraling die je wilt.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Of ben je nog op zoek naar tips & tricks voor de organisatie van een volwaardig online event?

Image

Veilig naar Jaarbeurs

Wij hebben er alles aan gedaan om zo veilig mogelijk events te organiseren. Voor al die voorbereidingen hebben we als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen ontvangen. Maar veiligheid doe je samen. Daarom vragen we je, doe de gezondheidscheck en houd 1,5 meter afstand. Want alleen samen krijgen we corona onder controle.

De Jaarbeurs volgt de geldende maatregelen van de overheid. De belangrijkste maatregel is nog steeds de 1,5 meter regel. Naar verwachting wordt deze eind augustus/begin september opgeheven. De aangekondigde maatregelen op de persconferentie van 9 juli jl. hebben op dit moment geen effect op de activiteiten die op korte termijn plaatsvinden bij de Jaarbeurs.

Lees alles over de maatregelen die wij hebben genomen en wat er op dit moment mogelijk is bij de Jaarbeurs op onze pagina over veiligheid.

Image

Unieke beleving

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Wat anderen zeggen

Al meer dan 100 jaar organiseren en faciliteren wij de mooiste events. Vergaderingen, congressen, bedrijfsevents, vakbeurzen en festivals. In alle soorten en maten.

Hoe andere organisatoren ons beoordelen als eventlocatie? Lees de reviews hiernaast.
Maar we zijn ook heel benieuwd naar jouw mening als organisator van een event bij Jaarbeurs

Capaciteit 1,5 meter afstand

Onze vergaderruimtes, congreszalen en evenementenhallen zijn ook op 1,5 meter afstand te gebruiken.

Bekijk alle mogelijkheden
Image

Duurzaamheid & Innovatie

Voor de toekomstige generaties wil Jaarbeurs een betere wereld achterlaten waarin waardevolle ontmoetingen plaats kunnen blijven vinden. Jaarbeurs beweegt dan ook mee met de veranderende behoeften van de samenleving. Door het creëren van nieuwe concepten, zoals hybride events en de duurzaamheidsmaatregelen die wij treffen, bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendig en aantrekkelijk beurs-, event- en congrescentrum.

Image

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Jaarbeurs beschikt over eigen parkeerterreinen en ligt op loopafstand van Utrecht Centraal station. Zien we je snel bij Jaarbeurs?

Werken bij Jaarbeurs?

Bekijk alle vacatures
Image

Keep in touch with us

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, leukste ontwikkelingen en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen achter de schermen? Volg ons dan op Instagram!