Studiekeuzebeurs Midden

Studiekeuzebeurs Midden

Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Studiekeuzebeurs Midden.

Locatie
Datum
-

ALLES OVER 'EXPEDITIE STUDIEKEUZE'
Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Kom dan naar Studiekeuzebeurs Midden! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november staat de Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van Studiekeuzebeurs Midden. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.

Op Studiekeuzebeurs Midden vind je ruim 60 (onderwijs)instellingen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

OPLEIDINGEN OP MBO EN HBO NIVEAU
Studiekeuzebeurs Midden biedt een groot overzicht van opleidingen op mbo en hbo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.