Hoofdbeeld Be!eef

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs, is van 10 tot en met 14 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. De grootste 50PlusBeurs van Europa viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en verandert daarom haar naam in Be!eef. Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto ‘Later is nu’ centraal staat. Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee. In deze nieuwe opzet ontdek je thema paviljoens zoals ‘Culinair plein’, ‘Woontoekomst’, ‘Vitaliteitsplein’, ‘Geld & Recht’, ‘Reisarena’, ‘Creatief Atelier’ en ‘Tech-hub’.

Leer, inspireer, ontwikkel en ontdek bij de verschillende podia en doe mee met interactieve en creatieve workshops, informatieve lezingen en indrukwekkende presentaties. Be!eef LIVE, het kunst- en cultuurpodium, informeert en inspireert met optredens en ervaringen die ervoor zorgen dat je nog vaak aan deze dag zult terugdenken. Op dit podium treden bekende namen op als Edsillia Rombley, Noraly Beyer, Charles Groenhuijsen en Karin Bloemen.

Be!eef is de evolutie van de traditionele 50PlusBeurs, een levendige viering voor diegenen die jong van geest zijn en geloven dat ‘later’ nu is.

Be!eef
10 t/m 14 september 2024
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.00 uur
www.beleefevent.nl