The Halal Village - het eerste en grootste halal event op Nederlandse bodem is een feit! 18 en 19 mei 2024

HALAL VILLAGE FESTIVAL

Hét grootste halal festival en expo terrein in Nederland, waarin we halal lifestyle, educatie, online shopping van cadeautjes, boeken, halal-proof travel en festivals samen laten komen.

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

THE HALAL VILLAGE 2024
The Halal Village is het complete platform waarin we halal lifestyle, educatie, online shopping van cadeautjes, boeken, halal-proof travel en festivals samen laten komen.
Op 18 en 19 mei 2024 organiseren zij het eerste en grootste halal festival op Nederlandse bodem!e Jaarbeurs Utrecht is het decor voor hét grootste halal festival en expo terrein in Nederland, zowel indoor als outdoor.

In de zeven area’s is er voor ieder wat wils. Wanneer je binnenstapt, bevind je je direct in de FAMILY AREA waar de mooiste brands zich presenteren. Door de dag heen is er volop ENTERTAINMENT voor groot en klein. Van een WOMAN ONLY AREA waar de vrouw centraal staat en leert over de noviteiten op het gebied van beauty, verzorging en MODEST FASHION, tot en met de buitenste area met een oase aan foodtrucks met de lekkerste HALAL FOOD & DRINKS!

ENTERTAINMENT – Op 3 verschillende stages wordt op beide dagen volop entertainment aangeboden. Prominente artiesten uit de Muslim scene treden op, denk bijvoorbeeld aan UK-artiesten Muad en Asley Belal Chin en cabaretier van eigen bodem, Jawad es Soufi.Er worden inspiratie sessies gegeven door gastsprekers en influencers. Ook wordt op de mainstage live “Rush to Mecca” gespeeld door de aanwezige influencers, artiesten en profvoetballers. Uiteraard is er ook aan een aparte gebedsruimte gedacht.

LIFESTYLE AREA - De mooiste en meest baanbrekende presenteren zich in het decor van de Lifestyle area. Van meeslepende boeken, kinderspeelgoed, exclusieve huisparfums tot sfeervolle decoratie.

FASHION AREA – Je modehart zal een sprongetje maken in de fashion area. Van een klassieke abaya of comfy pak, je vindt hier iconische items op het gebied van modest fashion.
WOMEN ONLY – In de Women Only area zetten wij de vrouw centraal. Via een speciale ingang worden zij welkom geheten. Van modest fashion shows tot inspirerende masterclasses van women on top!

NETWORK / VIP LOUNGE – Hier bieden wij een selectief gezelschap een persoonlijk moment met artiesten, celebrities en influencers.