meetup

Jaarbeurs vervult wens van klanten en lanceert 24/7 boekingsplatform voor vergadercentrum

Utrecht, 27 maart 2023 – Koninklijke Jaarbeurs introduceert een nieuw online boekingsplatform voor haar vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp. De tool waarmee boekers en organisatoren direct de beschikbaarheid kunnen inzien en online kunnen reserveren, waar en wanneer het uitkomt. Niek Krebbers, salesmanager Jaarbeurs: “Het nieuwe boekingsplatform voor vergaderingen en bijeenkomsten is een mooie uitbreiding op de faciliteiten waarmee we onze gasten helpen bij het organiseren van hun bijeenkomsten.”

Ruimte boeken waar en wanneer het uitkomt
Het nieuwe boekingsplatform van Jaarbeurs MeetUp is 24 uur per dag te gebruiken. Via een gebruiksvriendelijk proces kunnen ruimtes voor maximaal 80 personen worden gereserveerd. Ook kunnen gebruikers gelijk de nodige audiovisuele middelen, duurzame catering en overige services reserveren. Niek Krebbers: “Naast onze traditionele reserveringsmogelijkheden kunnen onze gebruikers met deze innovatieve oplossing binnen vijf minuten beschikbaarheid van vergaderruimtes inzien en reserveren. Waar en wanneer ze dit maar willen. Ons team van accountmanagers neemt vervolgens zo snel mogelijk contact op met de boeker. Zo behouden de klanten onze persoonlijke touch en blijven ze gebruikmaken van onze expertise.”
De nieuwe toevoeging aan Jaarbeurs MeetUp voor vergaderingen en bijeenkomsten is wederom een innovatie waarmee Jaarbeurs zich door inzet van nieuwe technologie onderscheidt en de toegevoegde waarde voor haar gasten naar een hoger niveau brengt. De tool is vanaf vandaag beschikbaar via meetup.jaarbeurs.nl

Jaarbeurs MeetUp: voor brainstormsessies, workshops en meer
Jaarbeurs MeetUp dat zich bevindt in het Beatrixgebouw naast Utrecht Centraal station, telt 30 moderne, flexibele zalen, geschikt voor elk type bijeenkomst van 2 tot 240 personen. Van brainstormsessies en workshops tot team meetings en trainingen. Met een focus op duurzame catering, slimme techniek en een ervaren team helpt Jaarbeurs organisatoren het meeste uit hun meeting te halen.