Walk of Hope

Walk of Hope voor Oekraïne

Op 24 februari, precies 1 jaar na het begin van de oorlog in Oekraïne, vindt de Walk of Hope van stichting Vital'nya plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt de oorlog in Oekraïne herdacht.

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
| -

Op 24 februari, exact een jaar na het begin van de oorlog in Oekraïne, wordt hal 1 ingericht in de vorm van Oekraïne. 25 punten die ieder voor een stad of regio staan, bieden Oekraïense vluchtelingen de mogelijkheid mensen uit hun eigen regio te ontmoeten en samen de oorlog te herdenken. Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt The Walk of Hope plaats. Als groep lopen belangstellenden van Utrecht Centraal naar hal 1 van Koninklijke Jaarbeurs. Deze route is gekozen omdat duizenden Oekraïense vluchtelingen deze route in het afgelopen jaar hebben afgelegd. 

Om zoveel mogelijk vluchtelingen in staat te stellen om de dag bij te wonen is jouw steun nodig. Doe mee en lever een belangrijke bijdrage aan verbinding, hereniging en herdenking. Help de Oekraïners in Nederland de moed erin te houden. Dat helpt ook het thuisfront! Ga naar de GofundMe pagina en lees meer over het initiatief.