Jamai presenteert Kids Vakantiegids Awards op Vakantiebeurs in Jaarbeurs

Verkiezing om meest kindvriendelijke reisorganisaties, accommodaties en mascotte nu geopend 

Welke reisorganisaties hebben het beste aanbod voor gezinnen, wat zijn de allerleukste vakantieadressen en welke vakantiemascotte is het populairst bij kids? Vandaag start de strijd om de Kids Vakantiegids Awards 2023. Door te stemmen op de Kids Vakantiegids Awards website bepaalt het grote publiek wie er op Vakantiebeurs met de felbegeerde prijzen naar huis gaan. Op zondag 15 januari 2023 worden de Kids Vakantiegids Awards uitgereikt door Jamai en de Kids Vakantiegids Detectives tijdens een feestelijk event in het Experience Theater op de Vakantiebeurs in Koninklijke Jaarbeurs. 

Kids Vakantiegids Awards
Voor het veertiende jaar organiseren Kids Vakantiegids en Vakantiebeurs de Kids Vakantiegids Awards. De verkiezing voor meest kindvriendelijke reisorganisatie is onderverdeeld in de volgende categorieën: Allround – Actieve vakanties – Baby vakanties – Familiehotels – Kamperen – Kidsclub vakanties – Vakantieparken – Verre vakanties – Wintersport 

De verkiezing voor de meest kindvriendelijke accommodaties is onderverdeeld in de accommodatietypen Familiehotels, Vakantieparken en Campings. Per accommodatietype wordt er een award uitgereikt in de volgende categorieën: Aquapark – Subtropisch zwemparadijs – Speeltuin – Kidsclub – Pretpark

Daarnaast wordt de leukste en populairste vakantiemascotte onderscheiden met de Kids Vakantiegids Mascotte Award.

Het publiek kiest
De genomineerden zijn bekend. Vanaf vandaag is het aan het grote publiek om de winnaars te bepalen. Tot en met 5 januari 2023 kunnen gezinnen met kids hun stem uitbrengen op de Kids Vakantiegids Awards website. Daarmee helpen zij hun favoriet aan de winst, en maken ze direct kans op te gekke prijzen, waaronder 4 tickets voor Disneyland Paris.

Feestelijke uitreiking met Jamai
De Kids Vakantiegids Awards worden op zondag 15 januari uitgereikt in het Experience Theater op Vakantiebeurs. De presentatie van dit feestelijke event is dit jaar in handen van Jamai, bij kids bekend van populaire tv-programma’s als Holland’s Got Talent, LEGO Masters en The Voice Of Holland. Jamai wordt bij de uitreiking geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives, en sluit het event af met een spetterend optreden.