ict & logistiek 2021

ICT & Logistiek

10 & 11 november

Bezoek op 10 & 11 november 2021 de hybride vakbeurs ICT & Logistiek voor ICT-toepassingen en –diensten in de logistieke keten.

Locatie
Jaarbeurs Event & Exhibition Centre
Datum
-

De vakbeurs ICT & Logistiek vindt als vanouds plaats in Jaarbeurs, maar krijgt een hybride twist; aanvullend op de fysieke ontmoetingen worden er digitale ontmoetingen gefaciliteerd. Met het thema Resilient Logistics speelt ICT & Logistiek in op de actualiteit. Hoe creëren we logistieke ketens die robuust en flexibel genoeg zijn om verstoringen op te vangen?

ICT & Logistiek geeft richting aan ideeën en gedachten van bedrijven en individuen inzake innovatieve ICT-toepassingen in de logistiek. Daarmee draagt de vakbeurs bij aan het bij elkaar brengen van partijen en het tot stand brengen van logistieke doorbraakprojecten met ICT als ‘enabling’ factor.

 

De vakbeurs ICT & Logistiek gaat door dit jaar en krijgt een hybride twist!

Jouw organisatie op hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten? ICT & Logistiek is het moment om je marketingdoelstellingen een boost te geven. Van 9 t'm 11 november 2021 brengen we vele duizenden vakgenoten samen. Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar de beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

De vakbeurs vindt als vanouds plaats in Jaarbeurs, maar krijgt een hybride twist; aanvullend op de fysieke ontmoetingen worden er digitale ontmoetingen gefaciliteerd.

Pak de kans om drie dagen lang met je totale doelgroep in contact te komen en laat een onuitwisbare indruk achter. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.