Flexibele plug & play audiovisuele technologie licht geluid event

De juiste faciliteiten en partners

Alles in huis voor jouw congres, show of event

Ook onze congreszalen en exhibition centres hebben eindeloze mogelijkheden. Bij Jaarbeurs hebben we alle benodigde faciliteiten in huis om een event van kwaliteit neer te zetten.  Van garderobe tot persruimte en van kassa’s tot audiovisuele support, alles wordt geregeld! Voor jou rest alleen nog de inhoud van het event zelf. Plug & play! 

Wij stellen ons flexibel op en denken mee, om samen met jou te werken naar een succesvol eindresultaat, het behalen van jouw doelstellingen. 

Welke faciliteiten heb jij nodig om van jouw event een succes te maken? 

Service en support

Technische ondersteuning

Wij hebben alle nodige faciliteiten en apparatuur in huis om af te stemmen op jouw bijeenkomst. Onze ruimtes zijn voorzien van een standaard technische uitrusting zoals een beamer, scherm, podium, belichting, geluidsinstallatie, mengtafel en microfoons.

Mocht je andere wensen hebben, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met onze eigen technici en een duurzame partnership met Heuvelman Sound & Vision zorgen wij voor een op maat afgestemde invulling van beeld, geluid en techniek, passend bij het evenement. 

Technische ondersteuning bij je event

Maak gebruik van ons netwerk en expertise!

Met 100+ jaar ervaring adviseren we jou hoe je het meeste uit jouw event kunt halen. Als locatie, organisator en facilitator van evenementen hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners.

Wanneer je op zoek bent naar de beste kennispartners, leveranciers in IT, meer AV techniek en een high tech inrichting, wij verbinden je graag met de juiste mensen voor jouw ideale evenement.

Ook voor het vinden van de juiste sprekers en partners voor inrichting of entertainment kun je bij ons terecht. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. We brengen je graag in contact met relevante partners om samen het allerbeste uit jouw evenement te halen.

De ideale beurslocatie voor uw zakelijk evenement in Utrecht

Overnachten na een succesvol congres?

Wil je jouw gasten de gelegenheid geven om te kunnen overnachten in de buurt van Jaarbeurs na de conferentie of het congres? Ook hier hebben we een oplossing voor. Profiteer van de gunstige afspraken en deals die LookingforBooking Corporate Travel heeft met hotel in de buurt van Jaarbeurs.

hotel utrecht