Supernova Progress

De juiste faciliteiten en partners

Alles in huis voor jouw congres, show of event

 Bij Jaarbeurs hebben we alle benodigde faciliteiten in huis om een event van kwaliteit neer te zetten.  Van garderobe tot persruimte en van kassa’s tot audiovisuele support, alles wordt geregeld! Voor jou rest alleen nog de inhoud van het event zelf. Plug & play! 

We staan bekend om onze flexibele instelling. We denken graag mee voor een succesvol eindresultaat en behaalde doelstellingen.

Welke faciliteiten heb jij nodig om van jouw event een succes te maken? 

Service en support

All-in formule: alle benodigdheden standaard aanwezig

Bij Jaarbeurs werken we met all-in prijzen voor ons congres- en vergadercentrum. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en je jouw gasten een bijzondere ervaring kunt geven. Al onze congres- en vergaderruimtes zijn voorzien van een uitgebreide standaard technische uitrusting zoals een beamer, scherm, podium, belichting, geluidsinstallatie, mengtafel en microfoons. En uiteraard een goede wifiverbinding en airconditioning. 

Anderen wensen? Dan regelen we dat. Samen met onze eigen technici en een duurzame partnership met Heuvelman Sound & Vision zorgen wij voor een op maat afgestemde invulling van beeld, geluid en techniek.

Technische ondersteuning bij je event

Maak gebruik van ons netwerk en expertise!

Met 100+ jaar ervaring kennen we de succesfactoren van een event. We adviseren je graag hoe je het meest uit je event haalt. Gebruik onze expertise of die van onze partners.  We kunnen je koppelen aan kennispartners en leveranciers in IT,  AV-techniek en een high tech inrichting, wij verbinden je graag met de juiste mensen voor jouw ideale evenement.

Ook voor het vinden van de juiste sprekers en partners voor inrichting of entertainment kun je bij ons terecht. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. We brengen je graag in contact met relevante partners om samen het allerbeste uit jouw evenement te halen.

De ideale beurslocatie voor uw zakelijk evenement in Utrecht

Boek jouw Jaarbeurs hotel via Time to Momo

Wil je een hotel boeken voor jouw verblijf in Utrecht? Boek via onze Jaarbeurs hotelplattegrond.

Jaarbeurs heeft samen met Time to Momo een speciale hotelplattegrond van Utrecht gecreëerd. Deze plattegrond laat je alle hotels zien die samenwerken met Jaarbeurs om bezoekers zoals jij te huisvesten, plus de eventlocatie.

Boek je hotel nabij Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht via onze partner Time to Momo