Supernova Progress

De juiste faciliteiten en partners

Alles in huis voor jouw congres, show of event

Ook onze congreszalen en exhibition centres hebben eindeloze mogelijkheden. Bij Jaarbeurs hebben we alle benodigde faciliteiten in huis om een event van kwaliteit neer te zetten.  Van garderobe tot persruimte en van kassa’s tot audiovisuele support, alles wordt geregeld! Voor jou rest alleen nog de inhoud van het event zelf. Plug & play! 

We staan bekend om onze flexibele instelling. We denken graag mee voor een succesvol eindresultaat en behaalde doelstellingen.

Welke faciliteiten heb jij nodig om van jouw event een succes te maken? 

Service en support

Technische ondersteuning

Wij hebben alle nodige faciliteiten en apparatuur in huis die we kunnen af stemmen op jouw bijeenkomst. Onze ruimtes zijn voorzien van een standaard technische uitrusting zoals een beamer, scherm, podium, belichting, geluidsinstallatie, mengtafel en microfoons.

Anderen wensen? Dan regelen we dat. Samen met onze eigen technici en een duurzaam partnership met Heuvelman Sound & Vision zorgen wij voor een op maat afgestemde invulling van beeld, geluid en techniek.

Technische ondersteuning bij je event

Maak gebruik van ons netwerk en expertise!

Met 100+ jaar ervaring kennen we de succesfactoren van een event. We adviseren je graag hoe je het meest uit je event haalt. Gebruik onze expertise of die van onze partners.  We kunnen je koppelen aan kennispartners en leveranciers in IT,  AV-techniek en een high tech inrichting, wij verbinden je graag met de juiste mensen voor jouw ideale evenement.

Ook voor het vinden van de juiste sprekers en partners voor inrichting of entertainment kun je bij ons terecht. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. We brengen je graag in contact met relevante partners om samen het allerbeste uit jouw evenement te halen.

De ideale beurslocatie voor uw zakelijk evenement in Utrecht

Overnachten na een succesvol congres?

Wil je jouw gasten de gelegenheid geven om te overnachten in de buurt van Jaarbeurs? Profiteer van de gunstige afspraken en deals die LookingforBooking Corporate Travel heeft met hotels in de buurt van Jaarbeurs.

hotel utrecht