Fenna-Prinses-Maxima-Centrum

Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie

 

 

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. 

Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van kinderoncologie geconcentreerd. 

Met als missie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. 

Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. Als Jaarbeurs ondersteunen we deze missie van onze stadsgenoot met hart en ziel. Dit doen we op allerlei manieren: bijvoorbeeld fondsenwerving tijdens events, verschillende medewerkers initiatieven en eigen donaties. 

PMC campange

“De steun van onze partners is heel hard nodig om onze missie te bereiken”

- Nienke Beek, Prinses Máxima Centrum

Partnerschap

Koninklijke Jaarbeurs Utrecht steunt het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Jaarbeurs gaat zich inzetten voor de missie van het Máxima, ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. 

Het Prinses Máxima Centrum is een belangrijk instituut in onze stad en in de wereld. Een slimme bundeling van kinderoncologische kennis en expertise, die de zorg en behandeling voor deze kinderen echt heeft verbeterd. Als Jaarbeurs hebben we van duurzaamheid één van de pijlers van onze strategie gemaakt en aandacht voor gezondheid en welzijn heeft daar een prominente plek in. We hebben diep respect voor wat er binnen het Máxima wordt bereikt en graag steunen we hen daarin. Kinderen hebben de toekomst. 

In dit artikel lees je meer over wat het Prinses Maxima Centrum doet om hun missie te bereiken en op welke manier Jaarbeurs deze missie steunt.

Afbeelding PMC

Doe je mee?

Om de missie te bereiken, zijn financiële middelen hard nodig en dus is het Máxima afhankelijk van donaties en partnerships.


Doneer direct via een Tikkie.
Via de QR-code hiernaast of via onderstaande knop:

Tikkie link donatie Prinses Maxima Centrum