Jaarbeurs Beatrix Theater congres evenement Utrecht

Beatrix Theater

Het Beatrix Theater ademt een koninklijke, warme sfeer. De oplopende theateropstelling zorgt ervoor dat de spreker centraal staat en dat jouw gasten vanaf iedere plek goed zicht hebben op het podium.

Tot 1.500 personen

In het Beatrix Theater kun je maximaal 1.500 gasten een plek in het theater geven

Exclusieve congreslocatie

Organiseer jouw zakelijke congres in het Beatrix Theater. Inclusief aangrenzende expositieruimte

Plug & Play gemak

Maak eenvoudig gebruik van onze innovatieve faciliteiten

Centraal gelegen naast het station

Het Beatrix Theater bevindt zich naast Utrecht Centraal Station

In de spotlights in het Beatrix Theater

Het Beatrix Theater is naast het adres voor musicals en concerten dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Voor een succesvol evenement kies je voor de allure en indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal in het Beatrix Theater.

De plenaire sessie van je evenement is bijna oneindig uit te breiden met de Expozaal, Jaarbeurs MeetUp vergaderruimtes en de verschillende horecagelegenheden in het Beatrixgebouw. Samen delen, informeren en inspireren; dat is wat wij samen met onze relaties beogen. Dát is het Beatrix Theater. Welkom in één van de grootste theaters van Nederland.

 
Jaarbeurs Beatrix Theater congres evenement Utrecht

Beatrix Theater capaciteit

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit in het Beatrix Theater en de aangrenzende foyers, zalen en bars. In totaal is het Beatrix Theater geschikt voor 1.500 bezoekers. De theaterzaal heeft een aantal rolstoelplaatsen en is ook toegankelijk voor scootmobielen. Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken. We denken graag met je mee.

Naast capaciteit is de route naar de theaterzaal ook belangrijk. Parkeren nabij het Beatrix Theater kan op P1 en P3. Deze parkeerplaatsen liggen tegenover het Beatrixgebouw en zijn gemakkelijk te bereiken. Op P1 beschikken wij over laadpalen en op P3 zijn enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Ben je op zoek naar een plattegrond van het Beatrix Theater? Klik op de knop hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Capaciteit Beatrix Theater nieuw

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater. Jouw eigen accountmanager zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Geef je doelstelling en wensen aan ons door en wij regelen het voor je. Bij aankomst staat alles voor je klaar in de juiste opstelling en met de gewenste aankleding. En tijdens jouw event is een MeetingHost aanwezig die voor je klaar staat en al jouw vragen beantwoord. 

Jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater
Kelly van der Velden

We helpen je graag

Accountmanager Kelly

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Het Beatrix Theater is de ideale plek voor jouw zakelijke congres.

Meer weten over het Beatrix Theater? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden.

Bekijk alle ruimtes van het Beatrix Theater