Overnachten in de buurt van Jaarbeurs Utrecht hotel

Boek jouw hotelovernachting in Utrecht en omgeving

Profiteer van de voordelen en hoteldeals in Utrecht via onze partner LookingforBooking Corporate Travel

Boek voordelig jouw hotelovernachting in Utrecht

Heb je een meerdaags evenement in Utrecht en zoek je voor jezelf of voor een groep een geschikt hotel? Maak gebruik van het omvangrijke hotelnetwerk binnen en buiten Utrecht, van onze partner LookingforBooking Corporate Travel.

Profiteer van de gunstige afspraken en deals die LookingforBooking Corporate Travel heeft met hotels in de buurt van Jaarbeurs:

  • Op maat gemaakte hoteldeals
  • Makkelijke betalingsmethodes
  • Toegewijde service door ervaren Travel Consultants

Wil je een hotel voor jouw verblijf in Utrecht boeken? Vul dan het formulier in en ontvang zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte!

hotel utrecht

Boek nu je hotel in Utrecht

Is er iets veranderd in de check-in en check-out datum van de mensen die een hotelverblijf nodig hebben? Laat dit dan weten bij de opmerkingen.
Eventuele opmerkingen en/of dingen waar we rekening mee moeten houden.

Vragen?

Neem contact op met de Travel Consultants van LookingforBooking door te mailen naar corporate@lookingforbooking.com of bel naar +31 (0)50-3695050.

3 tips voor ontspannen zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten klinkt vaak als een feestje: in je vrije tijd staat hotelbezoek immers vaak gelijk aan vakantie, ontspanning en in de watten gelegd worden. De zakelijke praktijk wijst anders uit: als medewerker moet je immers de volgende dag weer vroeg op om aan het werk te gaan. Vaak zijn medewerkers meerdere dagen van huis.

Hoe zorg je dan voor een fijn verblijf voor je medewerker, zonder dat de kosten voor je organisatie de pan uit rijzen? Wij geven drie tips voor tevreden, uitgeruste medewerkers en een zorgeloze organisatorische aanpak.

Hotelovernachting in Utrecht

Over LookingforBooking Corporate Travel

LookingforBooking Corporate Travel, onderdeel van de Bencom Group, is jouw partner in business travel services. Met hun totaalconcept verbeteren ze de reiservaring van zowel de zakelijke reiziger, als die van travel- of officemanager, inkoopafdeling en directie. Dankzij een volledig geautomatiseerd boekingsproces en onze unieke prijscheck, realiseer je een flinke kostenbesparing op de zakelijke reizen van jouw organisatie.

Iedere zakenreiziger heeft andere voorkeuren. Daarom boek je via LookingforBooking Corporate Travel niet alleen kamers in de grote hotelketens, maar ook in kleine, private hotels en B&B’s. Voor iedere hotelaanvraag voeren ze geautomatiseerd een unieke prijscheck uit. Wereldwijd en van 80+ hotel- en boekingssites voor meer dan 500.000 hotels. Daarnaast profiteer je van volumekortingen, doordat LookingforBooking Corporate Travel een groot afnemer is van hotelovernachtingen. Zo weet je zeker dat je altijd de beste prijs te pakken hebt. Meer informatie over LookingforBooking vind je op corporate.lookingforbooking.nl 

LookingforBooking