Ontdek Jaarbeurs event About Cats & Dogs met Renate Gerschtanowitz.png

Ontdek Jaarbeurs event About Cats & Dogs met Renate Gerschtanowitz

Op 5 en 6 november vindt het gloednieuwe event About Cats & Dogs plaats bij Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit event wonen honden- en kattenliefhebbers informatieve sessies bij. Over onder andere interessante onderzoeksresultaten, nieuwe voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. Daarnaast krijgen bezoekers persoonlijk advies over de omgang met honden en katten. De bekende tv-presentatrice Renate Gerschtanowitz, ook bekend om haar online platform Huisdieren.nl, is ook aanwezig bij dit event.

Corona maakt hond en kat populair

Bijna de helft van de huishoudens in Nederland heeft één of meerdere huisdieren. Vanwege corona is het aantal huishoudens met een huisdier met ongeveer 150.000 toegenomen. Zo namen ongeveer 80.000 huishoudens een hond in huis sinds corona. Voor Jaarbeurs een reden om een nieuw event te organiseren: About Cats & Dogs. Tijdens het event krijgen bezoekers informatie over onder andere voeding, gedrag, verzorging en dierenwelzijn.

Experts delen kennis over omgang, gedrag en verzorging van honden en katten
De bekende tv-dierenarts Piet Hellemans is één van de sprekers op het event. Piet geeft twee sessies, onder andere over EHBO en spoed bij honden en katten. Ook krijgen bezoekers advies van kattengedragstherapeute Eline Feline. Daarnaast legt hondenspecialist Arnoud Busscher uit hoe je het beste met je hond kunt omgaan en zijn er vele andere specialisten van wie je kunt leren.

Renate Gerschtanowitz aanwezig met haar online platform Huisdieren.nl
Renate: “Mijn liefde voor mijn hond was voor mij de inspiratie mijn eigen huisdierenplatform op te zetten. De band die wij met onze huisdieren creëren is belangrijk voor het welzijn van onze dieren. Uiteindelijk wil je toch het beste baasje zijn voor je dier?“ Ook bij Renate kan je binnen wandelen op about Cats & Dogs. Zij heeft haar eigen stand met Huisdieren.nl en is het hele weekend aanwezig.