Koninklijke Jaarbeurs verwelkomt Herman Mantel als nieuwe Chief Commercial Officer

UTRECHT, 23 oktober 2023 - Koninklijke Jaarbeurs kondigt de benoeming aan van Herman Mantel als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) per 1 december 2023. Hij volgt Heiko M. Stutzinger op die de nieuwe Managing Director van de Hamburg Messe und Congress GmbH wordt. Mantel is momenteel werkzaam als algemeen directeur van energieplatform Connecthing. Eerder was hij adviseur Digital & Data bij Station10 en werkzaam als CCO bij Telegraaf Media Groep. 

Als CCO is Herman Mantel onder andere verantwoordelijk voor de eigen beurstitels van Jaarbeurs, de gast- en partnerevenementen en de diverse online platforms. Daarnaast zal hij zich richten op het verbeteren van de klantervaring, operationele efficiëntie en de ontwikkeling van nieuwe zakelijke kansen.  

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Ik ben verheugd om Herman Mantel als onze nieuwe CCO te verwelkomen. Met zijn leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring op het gebied van digital, marketing en sales, ben ik ervan overtuigd dat Herman een waardevolle bijdrage zal leveren aan het verder versterken van de positie van Jaarbeurs als toonaangevende organisator en facilitator van beurzen, evenementen en congressen. Zowel live als online.”  

Herman Mantel: "Het is een eer om deel uit te gaan maken van Jaarbeurs, een vooruitstrevende speler in de evenementenindustrie op het gebied van digitalisering en duurzaamheid. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team en om een bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van dit veelzijdige bedrijf." 

Over Koninklijke Jaarbeurs  
Al meer dan een eeuw organiseert en faciliteert Koninklijke Jaarbeurs nationaal en internationaal beurzen, congressen en evenementen. Zowel live als online, met een focus op de sectoren health & life sciences, bouw & installatie, IT, logistiek, travel en leisure. Binnen de evenementenindustrie is Jaarbeurs een voorloper op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.  

Koninklijke Jaarbeurs