Content Conference 2023

Content Conference 2023

Door de opkomst van AI rijst de vraag: wat is content anno 2023? Tijdens deze 3e editie gaan we back to basics met sprekers van NOS Jeugdjournaal, Interpolis, ABN AMRO en meer!

Locatie
Media Plaza
Datum
-

We staan aan de vooravond van een (volgende) revolutie in content en contentmarketing. Door de opkomst van AI-technologie als ChatGPT, DALL-E en Bard rijst de vraag: wat is content in 2023? Is contentcreatie nog wel mensenwerk? En hoe ga je het organiseren: van het bepalen van je strategie en doelen tot het creëren van verhalen die voor engagement en goede resultaten zorgen?

Tijdens de 3e editie van Content Conference gaan we back to basics! Met een duidelijke no-nonsense strategie, originele en super relevante verhalen én technologie en tools die niet in de weg staan, maar je volop ondersteunen. Of je nu werkt in B2B, B2C, non-profit of overheid. Schuif aan bij inspirerende keynotes, neem deel aan praktische expertsessies en breid je netwerk (verder) uit. Boek je tickets voor jou en je collega’s nu met groepskorting! Zien we jou op 1 juni 2023 in Jaarbeurs Utrecht?