Jannemarije Spruitenburg
Accountmanager Jaarbeurs

“Mijn opdrachtgevers waren hartstikke blij.”

Lees hier het verhaal van onze
Jannemarije Spruitenburg, Accountmanager Jaarbeurs.
“Elke dag spreek ik andere mensen, ontmoet ik andere mensen. Dat is het mooie van Jaarbeurs, de afwisseling. Ik werk hier nu ruim 10 jaar, de laatste vier jaar als accountmanager. De ene keer ben je bezig voor Beurs Eigen Huis, de andere keer voor 365 Dagen Succesvol. Zij komen een weekend naar Jaarbeurs en willen van Nederland het gelukkigste land van de wereld maken. Een mooi initiatief. Afwisseling zit ook in de duur van de trajecten, de ene keer heb je een lange aanloop, de andere keer kort.”

“Het contract met de European Halal Expo was binnen vijf maanden getekend. Dat is echt snel. Ik had ze uitgenodigd om langs te komen. Dan kan je beter inschatten wat iemand wil en wat er mogelijk is. Daar zit de kracht van Jaarbeurs: meedenken met onze opdrachtgevers. Ik heb voorgesteld om hun beurs naast VIV Europe, waar halal een onderdeel van is, te programmeren. Zo creëer je een overloop van bezoekers van de ene naar de andere beurs. Mijn opdrachtgevers waren hartstikke blij. Toen de handtekeningen gezet waren, schudden we elkaar de hand. “Het is rond!” Een mooi moment was dat.”
 
“Het was liefde op het eerste gezicht.”
 
“Wat ook een mooi voorbeeld van meedenken is, is het MKB Ondernemers Congres. Daar raakte ik mee in gesprek. Ze hadden een duidelijke wens: ze wilden een groter bereik. Hoe doe je dat? Toevallig wist ik dat RTL Z zich meer op het Midden- en Kleinbedrijf wilde focussen. Die twee partijen heb ik met elkaar in contact gebracht. Een mooie match gezien elkaars doelstellingen. Dat bleek ook. Het was liefde op het eerste gezicht. De samenwerking was zo rond en het congres zelf al weken van tevoren uitverkocht.”

“Voor het tekenen van het contract tussen MKB Ondernemers Congres en RTL was ik als vertegenwoordiger van Jaarbeurs uitgenodigd. Dat was echt heel gaaf. Tijdens het speechen werd ik speciaal bedankt als degene die de samenwerking mogelijk heeft gemaakt. Dan ben je toch trots.” 


Jannemarije Spruitenburg 
Accountmanager 
Jaarbeurs