Patrick de Vries
Key Accountmanager Jaarbeurs

"Samen met ondernemers of merken succesvol zijn!"

Lees hier het verhaal van onze
Patrick de Vries, Key Accountmanager Jaarbeurs.
Ontdekken, vernieuwen en pionieren is wat me uitdaagt. Als ik achterom kijk, is dat de rode draad in mijn leven. In mijn vorige baan heb ik over de hele wereld evenementen georganiseerd en veel gereisd. Een aantal jaar geleden heb ik voor Jaarbeurs gekozen. Ik kreeg alle ruimte om samen met merken, ondernemers en visionairs bijzondere live-concepten te realiseren, te ontwikkelen en te laten groeien.
 
Wat ik mooi vind, is de samenwerking en uitdaging. Ik ben een strateeg en conceptdenker en denk graag mee met ondernemers of merken die zoekend zijn naar sterke activatiemogelijkheden. Hierin daag ik merken en ondernemers uit met concrete conceptideeën en kritische betrokkenheid. Ik kijk altijd naar concrete kansen, zoek naar synergie en probeer potentieel interessante partners en merken te verbinden met de opdrachtgever.
 
“What’s next?”
 
Dutch Comic Con is een mooi voorbeeld van een event dat we samen met een ondernemer in Nederland hebben geïnitieerd. Het is een community-based festivalconcept voor iedereen die van comics, movies, games en cosplay houdt.
 
Het is uitgegroeid tot een marktbepalend evenement dat twee keer per jaar in totaal 60.000 (inter)nationale bezoekers trekt en inmiddels door een van onze internationale partners wordt georganiseerd in meerdere landen. Betrokkenheid, bevlogenheid en ondernemerschap hebben daarbij een grote rol gespeeld. Van beide kanten. Dat zijn voor mij de voorwaarden om samen succesvol te zijn.
Als iemand aan mij vraagt wat ik nog wil bereiken, antwoord ik steevast: een live-concept mogelijk maken dat nog niet bestaat. Een concept dat verder gaat dan de huidige evenementen, dat merken uitdaagt om anders te denken en te doen en mensen content biedt die niet alleen inspireert en verrast, maar hen vooral aan het denken zet en voor verandering zorgt. Mijn belangrijkste vraag, uitdaging en uitnodiging aan merken en ondernemers is dan ook: “What’s next?

Patrick de Vries
KEY ACCOUNTMANAGER JAARBEURS