Joe Suurmond
Accountmanager Jaarbeurs

“Vrijheid is voor mij erg belangrijk.”

Lees hier het verhaal van onze
Joe Suurmond, Accountmanager Jaarbeurs.
“Tijdens mijn studie vroeg ik me af hoe ik een baan zou vinden die bij me past. Het is me gelukt. Bij Jaarbeurs zit ik helemaal op mijn plek. Ik ervaar hier veel vrijheid, dat is voor mij erg belangrijk. Mijn collega’s geven mij hier ook de ruimte voor. Ik kan er niet goed tegen als ik constant gecontroleerd word en precies om 08.30 uur op het werk moet zijn. Als ik iets fout doe, heb ik ook zelf de vrijheid om het op te lossen. Daar leer je van.”

“Dat ik elke dag anderhalf uur reis om naar Utrecht te komen, vind ik niet erg. Ik vind mijn werk leuk en de sfeer is goed. Daar heb ik veel voor over. Als je een goede baan hebt qua werkzaamheden, maar de sfeer en het contact onderling is niet prettig, dan zit je in mijn ogen op de verkeerde plek. Met mijn collega’s heb ik het echt getroffen, we staan voor elkaar klaar en lachen veel samen.”
 
    “Het voelt alsof het mijn collega’s zijn.”

“Relaties opbouwen met klanten is een van de leukste aspecten van mijn werk. Wat ik bijzonder vind, is de band die ik heb met één van mijn vaste klanten. Ze komen vaak bij ons. We hebben dan ook dagelijks contact met elkaar, het voelt zelfs bijna alsof het mijn collega’s zijn. Een tijdje terug was ik meerdere weken afwezig door een blindedarmontsteking, en kreeg ik een kaartje thuis. Beterschap. Dat soort dingen. Ze zeiden ook: ‘Joe, als het even niet gaat, rustig aan hoor.’ Heel fijn om mee te maken.”

“Wat ook mooi is, is de afwisseling. Dat heb ik nodig. In tien jaar tijd ben ik twaalf keer verhuisd. Dat hoort ook bij mij. Gelukkig is het nooit saai bij Jaarbeurs. Er gebeurt altijd wel wat. Laatst leek het erop dat er een groot aantal laptops van een klant verdwenen waren. Die hebben we via beveiligingscamera’s kunnen traceren (het bleek een misverstand te zijn). Dat doen we ook, we denken niet alleen mee, we lossen ook problemen op.”

Joe Suurmond
Accountmanager
Jaarbeurs