Joosje Taminiau
Eventmanager

“Samen leg je de puzzel.”

Lees hier het verhaal van onze
Joosje Taminiau, Eventmanager.
“Drie jaar heb ik bij Media Plaza gewerkt als accountmanager. Dat heb ik met super veel plezier gedaan. Het is echt een bijzondere congres- en vergaderlocatie. Een rondleiding geven was een feestje. We namen twee roltrappen omhoog en dan zag je klanten kijken. Wat gebeurt hier? Je stapt echt een andere wereld binnen. Die energie moet je voelen en ervaren. Ik nodigde  klanten altijd uit om langs te komen.”

“Het allermooiste is als de klant tevreden is en bezoekers met een goed gevoel naar huis gaan. Daar doe ik het voor. Eerst als accountmanager en nu dus als eventmanager. In die functie richt ik me met name op beurzen en evenementen in de Hallen. De samenwerking met klanten vind ik prachtig. Samen kijk je hoe je van een event een succes kan maken. Het is een puzzel met heel verschillende stukjes die je met je collega’s en de klant legt.”
 
“Er is geen dag hetzelfde, dat maakt het ook leuk.”

“Het leuke aan Jaarbeurs is dat er altijd wel iets bijzonders gebeurt. Laatst hadden we een educatieve lifestyle beurs. Voor hun event, een combinatie van een kleine beursvloer en verschillende sessiezalen, hebben we Media Plaza, maar ook Supernova en het Julianagebied, omgebouwd. We hebben vijftig beursstands verdeeld over de cateringzones tussen de zalen door. Dat was puzzelen voor volwassenen.”

“De afwisseling in mijn werk is ook heel mooi. Er is geen dag hetzelfde. Je werkt met zoveel verschillende mensen en met zoveel verschillende opdrachtgevers. Als je kijkt wat er allemaal in de Hallen gebeurt, dat is best indrukwekkend. Van Lego World en Disney on Ice tot Thunderdome. Dat je mensen een goede dag mag bezorgen is het mooiste wat er is. En ik hou ervan om te regelen en te organiseren. Dat is de aard van het beestje.”

Joosje Taminiau
Eventmanager