Proef de zomer bij MeetUp

Proef de zomer bij MeetUp

 
Sneller denken en beter focussen doe je met zonlicht. Vergaderen doe je dus ook gewoon in de zomer bij Jaarbeurs MeetUp met het zonnige zomerarrangement vol producten uit het seizoen, verkrijgbaar van juli tot en met augustus.

Koekjes van de Koekfabriek
De lekkerste ambachtelijk geproduceerde koekjes van Utrecht. Deze koekjes worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking. Door dit werk in de bakkerij hebben zij een baan en staan ze midden in de maatschappij.
 
Ochtendbreak
Tijdens de ochtendbreak serveren wij een verrassingsplank rijkelijk belegd met diverse zoete lekkernijen. Laat u verrassen!
 
Lunch
Keuze uit een lekkere zomersoep waarbij uw gasten kunnen gaan voor de zomerse koude gazpacho-soep of de vertrouwde warme soepvariant.

Een divers assortiment vers afgebakken duurzame broodjes rijkelijk belegd met gezonde vlees, vis en vegetarische belegsoorten.  

YoghurtBar: Boer en land yoghurt met verschillende toppings zoals bijvoorbeeld aardbei,  granola en amandel.
  
Middagbreak
Proef onze gezonde ‘Grasshopper’ (non-alcoholisch) voor een groene energy boost, gemaakt van tarwegras en biologische appelsap. Daarnaast serveren wij het verfrissende NICE fruitijsje: sappige biologische Elstar-appelijsjes gemaakt van koudgeperst appelsap, aardbeien, agavesiroop en citroensap.
 
Seizoensfruit: gedurende de hele dag smaakvol handfruit van het seizoen.  
 

Let’s MeetUp