Bereikbaarheid Jaarbeurs

Ontdek praktische informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs met alle vervoersmiddelen

Plan hier je reis naar Jaarbeurs. Ons adres:
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Je kunt op verschillende manieren de Jaarbeurs bezoeken. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station is de makkelijkste en meest duurzame optie om met het OV of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlak bij Jaarbeurs. Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren op één van de nabijgelegen parkeerplaatsen in Utrecht. Wij leggen je uit hoe je zo snel mogelijk de Jaarbeurs bereikt.

Onderstaande meldingen zijn van kracht

  • 1 mei - 30 juni 2023 - Beperktere bereikbaarheid Jaarbeurs parkeerterreinen P2, P4 en P6. Lees meer 
  • Parkeerterrein P3 permanent gesloten. Lees meer

Kom met het OV of de fiets

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt direct naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Naar Jaarbeurs Utrecht met de trein

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Routebeschrijving met de bus

Kom je met de bus? Dan neem je een bus die stopt bij de bushalte CS Jaarbeurszijde. Vanaf station Utrecht Centraal volg je de borden ‘Jaarbeursplein’. Met een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt bereik je het Event & Exhibition Centre.

Reis naar Jaarbeurs met de tram

Kom je met de tram? Dan neem je een tram die stopt bij de tramhalte CS Jaarbeursplein. Vanaf deze halte is het slechts een paar minuten lopen naar het Beatrixgebouw. de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Check voor je vertrek de actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Kom je met de auto? Tip: parkeer bij een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto bij P+R Westraven. Bekijk de website van P+R Westraven voor actuele parkeertarieven.

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca 15 minuten.

P+R Westraven

Parkeren bij Jaarbeurs

Voordat je met de auto of taxi naar Jaarbeurs komt, is het handig om te weten waar je rekening mee moet houden als je wilt parkeren. Wij helpen je op weg met wat praktische informatie. 

Plattegrond naar Jaarbeurs

Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht? Of wil je weten hoe je moet lopen vanaf station Utrecht Centraal? Bekijk de plattegrond van Jaarbeurs.

Plattegrond 2023

Veelgestelde vragen