Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Nieuws

Jaarbeurs brengt huwelijk tot stand tussen RTL Z en MKB Ondernemers Congres

01-06-2017
‘Voor de aanhouder is geen weg onbegaanbaar’, Victor Muller van autofabrikant Spyker mag het citaat er graag tegenaan gooien. Dat deed hij ook tijdens de ondertekening van het contract tussen RTL Z en MKB Ondernemerscongres. De samenwerking leidt tot een week lang spetterende programma’s op RTL Z en tot een fantastisch congres in de Jaarbeurs.
 
De vrijage tussen beide partijen is niet toevallig. Er was eens het MKB Ondernemers Congres waarvan de organisatie in gesprek raakte met Jannemarije Spruitenburg, Account Manager bij Jaarbeurs. Hoe zouden wij ons bereik kunnen vergroten, was de vraag aan Jannemarije. ‘Dat is onze wens’. Jannemarije, en dus Jaarbeurs beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Laat zij nou net gehoord hebben dat RTL Z zich veel meer wil richten op het Midden- en Kleinbedrijf. En één en één is twee.
 
Huwelijk
Te veel eer, zegt Jannemarije. “Ik ben natuurlijk geen huwelijksmakelaar, maar het voelt wel goed om als Jaarbeurs twee partijen met elkaar te verbinden. “We zeggen dat we handel en nijverheid bevorderen. Dat nemen we heel letterlijk. We helpen onze klanten bij hun business. Het MKB Congres wilde meer bereik en RTL Z wilde haar positie in het MKB versterken. Ik heb beide partijen met elkaar in contact gebracht. ‘Ga eens met elkaar praten, wie weet komt daar iets moois uit voort’.”
 
En zo geschiedde. Eerst maar eens voorzichtig aan elkaar wennen. Dat gebeurde bij de tweede editie van het MKB Ondernemers Congres vorig jaar oktober in het Beatrix Theater van Jaarbeurs. De samenwerking smaakte naar meer. Jannemarije: “De verloving van vorig jaar werd een huwelijk dit jaar. De verbintenis werd maandag 29 mei officieel in Hilversum in het kantoor van RTL Z beklonken met champagne.

Positief denken
En geheel in stijl met een spetterend filmpje werd de nieuwe samenwerking gepresenteerd. Met mooie woorden. Viktor Muller die zijn kennis wil doorgeven aan studenten en ondernemers, die zijn toehoorders wil behoeden voor fouten die hij ooit heeft gemaakt. Hij toonde zich tijdens de sneak preview de optimist zoals we gewend zijn: ‘We kunnen alles verkopen wat we maken. Zonder positief denken kunnen we het echter wel shaken.’ De sneak preview voor geselecteerd publiek liet ook zien dat Ben Tiggelaar, meest gevraagde spreker voor congressen, van de partij is. En zakenvrouw van het jaar Elkse Doets vertelt over haar successen en haar ambities. Ze wil de eerste vrouwelijke coach van de eredivisie worden.
 
Jannemarije: “Dat gebeurt er dus als Jaarbeurs partijen aan elkaar koppelt. Er ontstaan mooie dingen waar iedereen profijt van heeft. Dit smaakt naar meer. We hebben zoveel contacten, we kunnen nog heel veel mooie samenwerkingen tot stand brengen.”

Op zoek naar partners? Bel Jannemarije Spruitenburg, telefoon 06 51335215.
 
Kaarten voor het ondernemerscongres kunnen worden gekocht op mkbondernemerscongres.nl
.
RTLZ MKB

 
Recente berichten