Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Nieuws

Voorbereidingen vakbeurs VSK 2018 gestart

24-03-2017
De deelnemerswerving voor VSK 2018 is gestart. De meest succesvolle W-installatiebeurs van Nederland wordt van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar verwachting zullen alle marktleiders aanwezig zijn in Utrecht. Jaarbeurs rekent op meer exposanten dan tijdens de vorige editie. De beurs VSK zal naar verwachting 35 duizend bezoekers trekken.

De VSK heeft de wind in de zeilen. De beurs kan terugkijken op een sterke editie in 2016, met een hoge exposanttevredenheid. Deelnemers gaven de beurs het rapportcijfer 7.4. De beurs markeerde het herstel in de bouwsector. De verwachtingen voor de volgende editie zijn hooggespannen.

Informatiebehoefte
Dit komt doordat de bouwsector floreert als nooit tevoren. De markt heeft een grote informatiebehoefte. De installateur wil weten wat er op de markt aan nieuws te koop is, leveranciers op hun beurt hebben een platform nodig om hun producten in het hart van deze doelgroep te presenteren. Hoe dit uitwerkt bleek recentelijk uit het succes van de onlangs gehouden BouwBeurs die ruimschoots alle verwachtingen heeft overtroffen.

Segmentmanager Patrick Schilte van Jaarbeurs: "Alle seinen staan op groen. VSK is een sterk merk. Onze exposanten hebben op de vorige editie goede zaken gedaan en ze weten wat ze in 2018 krijgen: een beurs met dezelfde ingrediënten als in 2016. VSK draait om product/innovatie, kennis, fun en netwerken."

Meer informatie is te vinden op vsk.nl
Recente berichten