Heel de Zorg congres

Congres Heel de Zorg

Kom op 14 april naar Jaarbeurs voor een dag vol duurzaamheid. Pioniers vertellen in greentalks hoe we de reis van doelen naar doen kunnen maken.

Locatie
Datum
| -

Kom op 14 april naar Jaarbeurs voor een dag vol duurzaamheid. Pioniers vertellen in greentalks hoe we de reis van doelen naar doen kunnen maken.

De zorgsector is verantwoordelijk voor minstens 7 procent van de totale CO2 uitstoot van Nederland. Dat betekent dat fundamentele veranderingen noodzakelijk zijn. Met de Green Deal Duurzame Zorg en duidelijke doelen hebben veel zorgaanbieders een eerste voorzichtige stap gezet.

Korte en krachtige greentalks
Maar hoe maken we de reis van deal en doelen naar doen? Gelukkig zijn er in ons land pioniers die weten hoe dat moet. Die krijgen de vloer tijdens Heel de zorg op donderdag op 14 april in het Auditorium van de Jaarbeurs in Utrecht. Ze vertellen in korte en krachtige greentalks hoe ze die reis naar duurzaamheid hebben gemaakt.

Vier gebieden
Er komen pioniers aan het woord op vier gebieden: groene IC en OK, duurzaam bouwen, hergebruik van medicijnen en zelfsturing. Ook Greet Prins, die duurzaamheid tot speerpunt maakte bij Philadelphia, deelt haar weg naar duurzaamheid.

Dit event, georganiseerd door Dutch Health Hub, wordt een ware ontdekkingsreis voor wie werk wil maken van verduurzaming. Een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de voorlopers in dit nog onontgonnen terrein. Niemand die zich met duurzame zorg bezighoudt mag dit missen!

Reisgids
Iedere deelnemer ontvangt Heel de zorg, reisgids voor vakmensen die het duurzamer willen doen. Dit boek is geschreven door zorg- en duurzaamheidsjournalist Joost Bijlsma en Cathy van Beek, kwartiermaker duurzame zorg voor diverse opdrachtgevers. De reisgids wordt tijdens het event gelanceerd.

Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Toegangsprijs: 499 euro