Mega Record & CD Beurs

Europa’s grootste vintage evenement en ’s werelds grootste cult muziek beurs tegelijkertijd in de Jaarbeurs

PERSBERICHT

VerzamelJaarbeurs en Mega Record & CD Beurs op 13 en 14 november in Utrecht

Utrecht, 19 oktober 2021 - Op zaterdag 13 en zondag 14 november 2021 worden de Jaarbeurshallen in Utrecht weer opengesteld voor de VerzamelJaarbeurs. Verzamelaars van onder andere curiosa en design kunnen hun hart weer ophalen op Europa’s grootste vintage evenement. Ook liefhebbers van vinyl en muziek kunnen zich verheugen op een inspirerend weekend, want net als voorheen wordt de VerzamelJaarbeurs tegelijk georganiseerd met de Mega Record & CD Beurs, het grootste cult muziek evenement voor verzamelaars ter wereld.

Jasper Peeter van de VerzamelJaarbeurs en de Mega Record & CD Beurs: “De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de uitstraling van de VerzamelJaarbeurs, zodat het voor jongere doelgroepen leuk is om te komen. Vintage artikelen, curiosa, collectables, vinyl en muziek winnen onder jongeren enorm aan populairiteit. Tegelijkertijd willen we de kenmerkende charme van de beurs koesteren. Of we daarin geslaagd zijn? Wij denken van wel, dus kom vooral even kijken!”

Meer informatie vind je op www.verzamelaarsjaarbeurs.nl en op de website van de Mega Record & CD Beurs, www.recordplanet.nl. 

De Jaarbeurs heeft het veilig organiseren van beurzen en evenementen als prioriteit. Op www.jaarbeurs.nl/veilig lees je meer over de actuele maatregelen die bij Jaarbeurs van kracht zijn.

 

 

Mega Record & CD Beurs