Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

6 t/m 10 oktober

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes!

Locatie
Jaarbeurs Event & Exhibition Centre
Datum
-

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van 6 t/m 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Maak een proefrit in de nieuwste campermodellen, doe een ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans, probeer de nieuwste e-bikes en recreatiefietsen uit op het fietsparcours, ervaar avontuurlijk kamperen door outdoor activiteiten en verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’.

Dit jaar besteden we extra aandacht aan duurzaam kamperen, we laten je een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, buscampers en (dak)tenten zien én we zetten onderwerpen als huren en sharen op de kaart.

Weet je al wat volgend seizoen gaat doen? Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende roadtrip tot in de puntjes!
 

Hallen

Hal 7 t/m 12

 

Openingstijden

Van woensdag 6 oktober t/m zondag 10 oktober geopend van 10:00 tot 17:00 uur.