Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

HCC!expo

HCC!expo is hét kennisevenement voor de digitale wereld. Niet alleen de 50.000 HCC-leden, iedereen met interesse in de digitale wereld is van harte welkom, de toegang is gratis. Op deze dag zullen er diverse lezingen, workshops, demonstraties en presentaties zijn, kun je gebruikmaken van mooie aanbiedingen en kun je bij de diverse stands terecht voor informatie. 

Altijd je computer al willen uitbreiden? Neem een kijkje bij de workshop SSD inbouwen en voor de gelukkigen: neem je laptop mee en laat ‘m ter plekke inbouwen en laat van je oude hard schijf vervolgens een externe harde schijf maken. 

Win een 3D-printer op het NK sjoelen 3D
Doe mee aan het eerste NK sjoelen 3D voor Android! Gedurende de dag kun je je inschrijven voor en deelnemen aan dit NK en prachtige prijzen winnen. De eerste prijs is de 3D-printer Creality CR20 PRO.

Robotwedstrijd en 3D-bodyscans 
Laat een 3D-bodyscan maken, je kunt verschillende 3D-printers in werking zien en kinderen die bij de 3D-stand langskomen krijgen een 3D-geprint breadboardje, bedoeld om robots mee te programmeren. Natuurlijk kun je ook robots in actie zien, onderdelen ervoor printen en leren hoe je diezelfde robot programmeert. En doe dan ook mee aan de robotwedstrijd: programmeer een robot en laat hem een parcours afleggen! Niet alleen heel erg leuk, ook hiermee kun je mooie prijzen in de wacht slepen, zoals de micro:bit Maqueen!

HoloLens 
De echte ontwerpers hebben profijt van de HoloLens, waarmee je een virtuele 3D-wereld kunt betreden. Maar ook creatievelingen op andere vlakken kunnen hun hart ophalen: er zijn presentaties en demonstraties over foto- en videobewerking (en een superaanbieding van Magix!), over domotica en beleggen met de computer, alles wat je over Apple of Windows weten wilt en natuurlijk ook gewoon helpende handjes en hersens voor iedereen meer wil weten over vrijwel elk digitaal onderwerp!

Zien we je op HCC!expo?
https://www.hccexpo.nl
Event delen: