Icologiq Event: Lancering Icologiq Universe

Het Future Proof event van Icologiq staat in het teken van de lancering van Icologiq Universe, het nieuwe mobiele platform waarmee teams en gebruikers hun eigen procesondersteuning code-vrij kunnen configureren.

Met Icologiq Universe kan iedereen met klikken en slepen ondersteunende processen in een handomdraai prototypen, configureren en delen. Zo kunnen vaak al langlopende knelpunten in de organisatie direct bij de wortel aangepakt worden. Zo initieer je een duurzame drempelloze samenwerking tussen in- en/of externe partijen.

Stefan Vissia, Operations manager van Icologiq, zal u in het ochtendprogramma meenemen op een reis door het Icologiq Universe platform en d.m.v. voorbeelden laten zien hoe krachtig, flexibel en eenvoudig het gebruik ervan is.

Na de lunch informeren we u over Icologiq Elements; de nieuwste modules en features die in een interactieve setting gedemonstreerd zullen worden. U kunt deze dag met alle aanwezige Icologiq gebruikers en onze consultants informatie delen en vragen stellen over onze oplossingen.
Event delen: