Fitfair

FITFAIR is het tweedaagse educatieve netwerk- en lifestyle event voor sporters, sportprofessionals en ondernemers in de sportbranche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele sportevenementen en fitness- en wellness beurzen.

Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders, verenigingen en trainers.

Dit alles in combinatie met een energieke, innovatieve beursvloer van 6000m2, maakt Fitfair tot een uniek event in de sportbranche. Het Fitfair programma bestaat uit 150 workouts en masterclasses, verdeeld over 20 state of the art conferentie zalen. Dit programma is gericht op zowel de sportschoolhouder, fitnessinstructeur, (personal)trainer als de reguliere sporter die sport als een onderdeel van zijn/haar lifestyle beschouwt.

Het bij elkaar brengen van deze verschillende doelgroepen is een uniek concept. Onze doelgroep is op zoek naar kennis, verdieping en laat zich motiveren en inspireren.

Connect - Learn - Get inspired, welcome to Fitfair!
Event delen: