eSports Day 2017


De #1 eSports conferentie van Nederland
2017, het jaar van de eSports revolutie!

Hét event over de ongekende mogelijkheden in de wereld van eSports. Deze unieke conferentie vindt plaats op de meest inspirerende en innovatieve locatie van Europa, Supernova (Jaarbeurs Utrecht).

Krijg direct inzicht in de impact van eSports op jouw organisatie en de kansen voor marketing. Leer van de allerbeste sprekers vanuit unieke business perspectieven en ontdek de gamechanger die eSports heet. Geen enkel ander event brengt op deze schaal de hoofdrolspelers in de eSports markt bij elkaar. Mis dit niet en zorg dat je er bij bent!

eSports Day is speciaal ontwikkeld voor de marketing professionals, eSports deskundige, managers in de sport en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in eSports. Je krijgt inzicht in de marktontwikkelingen, business concepten en verdienmodellen rond eSports. Hoe gaat eSports zich ontwikkelen en wat zien we daar van terug in Nederland? Hoe verhoudt zich dit tot de ontwikkelingen in de entertainment industrie (uitzendingen, digitale kanalen en gaming)? En wat gebeurt er in andere landen in en buiten Europa?

Kortom; waar moet je als sponsor, speler of rechtenhouder op inzetten om succesvol te zijn in de markt van eSports?
Event delen: