Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Agenda
eSports Day 2017

eSports Day 2017

PDF
Agenda
vr 19 mei 2017
Locatie
Jaarbeurs Supernova
Omschrijving

De #1 eSports conferentie van Nederland
2017, het jaar van de eSports revolutie!

Hét event over de ongekende mogelijkheden in de wereld van eSports. Deze unieke conferentie vindt plaats op de meest inspirerende en innovatieve locatie van Europa, Supernova (Jaarbeurs Utrecht).

Krijg direct inzicht in de impact van eSports op jouw organisatie en de kansen voor marketing. Leer van de allerbeste sprekers vanuit unieke business perspectieven en ontdek de gamechanger die eSports heet. Geen enkel ander event brengt op deze schaal de hoofdrolspelers in de eSports markt bij elkaar. Mis dit niet en zorg dat je er bij bent!

eSports Day is speciaal ontwikkeld voor de marketing professionals, eSports deskundige, managers in de sport en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in eSports. Je krijgt inzicht in de marktontwikkelingen, business concepten en verdienmodellen rond eSports. Hoe gaat eSports zich ontwikkelen en wat zien we daar van terug in Nederland? Hoe verhoudt zich dit tot de ontwikkelingen in de entertainment industrie (uitzendingen, digitale kanalen en gaming)? En wat gebeurt er in andere landen in en buiten Europa?

Kortom; waar moet je als sponsor, speler of rechtenhouder op inzetten om succesvol te zijn in de markt van eSports?
Kaartverkoop
Inschrijven is mogelijk voor €245 per persoon. Neem een vriend of collega mee en profiteer van €20 extra korting op elke inschrijving (vanaf 3 personen). Betalen kan via iDeal, Creditcard of factuur. Inschrijven kan gemakkelijk via deze link: www.esportsday.nl/inschrijven.
 
Website