E-bike Xperience

Ga je voor een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres.

Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcoursaangelegd, powered by Bosch. Zo kan jij je fiets testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het aanbod aan accessoires, leasing en verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!

LET OP: GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID PER AUTO
Tijdens E-bike Xperience werkt Gemeente Utrecht aan de weg. Lees hier wat dit voor u betekent als u met de auto naar Jaarbeurs komt.
Bereikbaarheid per auto
 
Event delen: