NKBV Bergsportdag Zomer 2017

De Bergsportdag is het grootste bergsportevenement van Nederland. Dé start van het nieuwe bergsportjaar. Een bijzonder jaar, want in 2017 bestaat de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 115 jaar! We vieren dit met al onze leden en ander bergsportliefhebbers.

De beurs is geopend van 9:30 uur tot 17:00 uur. Kom langs en volg lezingen van de grote sprekers uit de klim- en bergsport. Doe mee aan praktische workshops, waarin je bijvoorbeeld leert welke schoenen het best bij jou passen, hoe je je tas inpakt en hoe je de NKBV-Tochtenwiki gebruikt. Ontmoet gelijkgestemden, want iedereen die komt, heeft een passie voor klim- en bergsport. Test het nieuwste materiaal bij een van de vele exposanten. Het feest zou niet compleet zijn als je niet ook van aanbiedingen en acties gebruik kunt maken bij een van de vele exposanten. Tot slot maak je kennis met het reisprogramma van Bergsportreizen.nl en boek je misschien wel direct jouw bergvakantie.

Tot 29 januari!

LET OP: GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID PER AUTO
Tijdens de Bergsportdag werkt Gemeente Utrecht aan de weg. Lees hier wat dit voor u betekent als u met de auto naar Jaarbeurs komt.
Bereikbaarheid per auto
 
Event delen: