Fashion Business Conf.

Ondernemers met een eigen label en agentschappen in de fashion, beauty en lifestyle branche laten zich op deze dag inspireren, informeren en energizen door gerenommeerde sprekers. Met een groot netwerk van mede ondernemers, nieuwe verkoopmogelijkheden en een dosis vol inspiratie is de Fashion Business Conf. een exclusief en niet te missen event.

Tijdens deze editie krijg je de eenmalige mogelijkheid om direct al je toegangskaart terug te verdienen en internationaal meerdere verkooppunten te realiseren.
Ook maken twee merken kans op de "Exclusive Your Brand" Award. Dit betekent onder andere dat jouw merk wordt getoond op de catwalk van de volgende New York Fashion week in februari 2017. Wil je deze kansen niet missen? Bekijk het programma hieronder en meld je snel aan, want vol = vol.

De Fashion Business Conf. stichting heeft als doel met deze conferentie om ondernemers en agentschappen naar een volgend niveau te brengen. Dit doet zij door het bieden van inspiratie, netwerkmogelijkheden, tools en kennis gericht op succesvol ondernemen in de modebranche.

LET OP: GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID PER AUTO
Tijdens de Fashion Business Conf werkt Gemeente Utrecht aan de weg. Lees hier wat dit voor u betekent als u met de auto naar Jaarbeurs komt.
Bereikbaarheid per auto
 
Event delen: