Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

appril festival 2016

Sinds 2012 is appril het platform waar pioniers, makers, gebruikers en groupies van mobile apps en web applicaties samenkomen en de toekomst vormen. Samen zijn wij expeditieleider in de wereld van de telkens vernieuwende digitale toepassingen. Wij geloven dat de digitale revolutie heel veel moois kan brengen wanneer je kennis, kunde, creativiteit en plezier met elkaar combineert. Het programma van het appril festival wordt van oudsher samen met diverse technology, developer en design communities samengesteld. In combinatie met team appril en de commerciële partijen zetten deze drie partijen elk jaar een divers, up-to-date, bijzonder, programma neer.

5 years of appril, 11 – 15 april
appril bestaat dit jaar vijf jaar en dat moeten we vieren! In samenwerking met Jaarbeurs zetten we ook deze editie weer Nederlandse successen op het gebied van digitale toepassingen, mobile apps en webapplicaties in de spotlight. Voor deze bijzondere 5e editie brengen we professionals bij elkaar in Utrecht, met de Jaarbeurs als hart van het festival. Keynote sprekers, pitches, inspireren, kennis opdoen, netwerken en samenwerken. En jij kunt erbij zijn!

Appril is het festival voor iedereen die een rol speelt of wil spelen in de wereld van de digitale toepassingen. Voor opdrachtgevers, ondernemers, ontwikkelaars, vormgevers, uitgevers, distributeurs, marketeers, gebruikers en fans. Nieuw dit jaar is de focus en aandacht voor de diverse doelgroepen binnen het festival. Om dit nog succesvoller neer te zetten hebben we gekozen voor 1 stad, 1 week en 1 hoofdlocatie met daarnaast nog een aantal sessies op diverse plekken in de stad. Ook heeft elke dag in ons programma zijn eigen thema.

De thema’s van deze vijfde editie zijn:
Maandag 11 april 2016: Play hard, Work hard – Your Market Place
Dinsdag 12 april 2016: Design Flavours – For multiscreen and devices
Woensdag 13 april 2016: Love for Code – Developers only
Donderdag 14 april 2016: Healthy Urban Living – Pressure Cook Hack
Vrijdag 15 april 2016: Power of Connecting – Business and Innovation Day

Onze partners in 2016
Aan deze editie werken o.a. mee: Adobe Usergroup, beroepsorganisatie BNO, Computable, Dutch Digital Design, Dutch Game garden, Hackers & Designers, Jaarbeurs, Girls in Tech, Sillicon canals, Appsterdam, Social media Club 030, Creative Mornings, Marqit, Mobile cafe, Design by Fire, Founded in Holland, Mobile Down South, Females in telecom (FIT) en team appril.
Event delen: