Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Werken bij Jaarbeurs

Werken bij Jaarbeurs

Zet jij handel in beweging?
Jaarbeurs verbindt al bijna 100 jaar mensen en markten. Gestart in 1916 met de allereerste voorjaarsbeurs in Nederland, uitgegroeid tot een werelds bedrijf in het stimuleren van handel. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan summits, beurzen, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Jaarbeurs is zoveel meer dan een beursbedrijf alleen, een plek of een ruimte. We inspireren, motiveren en activeren handel zodat onze klanten gezien worden. Want daar ligt ook onze kracht. Wij zetten onze klanten vol in de schijnwerpers en we bieden een groots podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen, fysiek en digitaal.


Jouw ontwikkeling
Bij ons sta jij centraal. We bieden je een podium om je om je talenten verder te ontwikkelen. Het succes van Jaarbeurs heeft immers alles te maken met de inzet van onze mensen. We bieden je alle ruimte én gelegenheid om kennis en expertise te vergroten. Op individueel niveau, maar ook in collectief verband.

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar professionals die niet stil kunnen zitten en zin hebben in een uitdaging in een veranderende en innovatieve omgeving. Vind je in het vacature-overzicht geen match, stuur dan gerust een open sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar onderstaand adres. Heb je vragen over onze vacatures of werken bij Jaarbeurs, neem dan contact op met Kathelijne Codée.
Telefoonnummer: 030 295 55 15
Email: kathelijne.codee@jaarbeurs.nl

Stage
Ook als je je diploma nog niet op zak hebt, heeft Jaarbeurs heel wat te bieden. Als je tijdens je opleiding alvast werkervaring wilt opdoen, voordat je echt aan de slag gaat, biedt Jaarbeurs je een mooie leerschool. Stages worden gecoördineerd vanuit onze afdeling P&O. Neem voor de mogelijkheden contact op met Marion Durieux.
Telefoonnummer: 030 295 52 09
Mail: marion.durieux@jaarbeurs.nl