Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Congres met expositie

Congres met expositie

Bent u op zoek naar een auditorium met aanliggende breakout zalen en een expositieruimte? Jaarbeurs is hiervoor de juiste bestemming. Door de centrale ligging, pal aan het Centraal Station, is de locatie zeer goed bereikbaar, tevens met de auto. En dat is wel zo belangrijk, als de bezoekers van uw bijeenkomst uit alle windstreken komen. 

Beatrixgebouw
Het Beatrix Theater is op zichzelf al een zeer onderscheidende locatie. In combinatie met de  vergaderlocaties die ingezet kunnen worden als sessiezalen en de Expozaal komt uw evenement hier uitstekend tot zijn recht. De Expozaal heeft niet alleen een enorme oppervlakte van 2.400 vierkante meter. Hij grenst ook rechtstreeks aan de foyers van het theater. Zo ontstaat de ideale locatie voor zowel plenaire sessies voor grote groepen als workshops voor kleine groepen.

Hallen
Ook ons hallencomplex verbindt expositieruimte perfect met congres- en sessiezalen. High Five, de kant-en-klare beursvloer, is uitermate geschikt voor productpresentaties en netwerkpleinen. Het congresgebied Supernova en Media Plaza kan direct aan worden gekoppeld en geeft door haar uitstraling een zeer bijzondere invulling aan het kennisaspect van uw bijeenkomst.

Meer informatie en contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Telefoon 030 295 58 81
Email meetings@jaarbeurs.nl