Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Beurs
Verpletterend veelzijdig
Gratis VIP-rondleiding!
Het hallencomplex is verpletterend veelzijdig. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplekken van Nederland.
Beurs
Beurs
Een beurs organiseren is een hele uitdaging waar maanden en soms zelfs jaren van intensieve voorbereiding aan vooraf gaan. Het begint met de keuze van een locatie met daarbij de vraag hoe u deze omtovert in een echte 'place to be'. En hoe zorgt u er vervolgens voor dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd, zowel op de beursvloer als daarbuiten? Jaarbeurs helpt u hier graag bij.
Jaarbeurscomplex: uniek en onderscheidend
1
Centrale ligging, in de Jaarbeurs
2
Op 5 minuten loopafstand van CS Utrecht
3
11 hallen, geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten
4
Format- en creatieadvies
5
Ruime parkeercapaciteit
6
Registratiesysteem
7
Catering op maat
8
WIFI
9
Goed te combineren met congrescentrum Media Plaza en Supernova
Filosofie
Jaarbeurs biedt u ondersteuning bij de organisatie van uw beurs en levert bovendien heel veel inspiratie, ervaring en kennis. Maak hier gebruik van en laat u uitgebreid adviseren door onze experts. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook om in contact te komen met uw exposanten en bezoekers.
Wij kennen 1,8 miljoen mensen. Wij weten wie ze zijn, waar ze werken, wat hun functie is en waarin zij geïnteresseerd zijn. Wij weten daardoor precies welke media en middelen we moeten inzetten om ze met u in contact te brengen. Het is onze missie om de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar te brengen, op een zodanige manier dat het contact zowel u als uw bezoeker meerwaarde biedt. Jaarbeurs is dan ook dé partner voor uw onderneming.
Wat de klant zegt is waar
‘De afgelopen jaren heeft Jaarbeurs een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ALDA Events als conceptdeveloper. De organisatie aldaar is zeer goed in staat onze ideeën en concepten te vertalen naar direct werkzame processen. Wij hebben de afgelopen jaren bijzonder prettig mogen samenwerken met Jaarbeurs en hopen deze samenwerking langer voort te kunnen zetten.’
Pierre Bonenberg, COO ALDA Events
Gratis VIP-rondleiding!
Het hallencomplex is verpletterend veelzijdig. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplekken van Nederland.
Volg Jaarbeurs