Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Voorzieningen

Extra voorzieningen voor een prettig bezoek

Altijd gratis online met WIFI bij Jaarbeurs
Jaarbeurs biedt u gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan. Op het hele complex vindt u namelijk draadloos internet van KPN HotSpots. Dit biedt u vele voordelen. Zo blijft de afstand tussen thuis of kantoor klein als u tijdens een bezoek aan een beurs, vergadering, congres of evenement gewoon even kunt inloggen op een vertrouwd netwerk. U kunt gebruikmaken van het gratis draadloos internet in alle ruimten van Jaarbeurs.

Meer informatie hierover vindt u ook bij de recepties.
receptie
Recepties
Voor al uw vragen of opmerkingen tijdens uw verblijf bij ons, kunt u terecht bij onze recepties. Hier vindt u ook extra informatie over gratis draadloos internet, de beurzen- en evenementenkalender en koopt u hier een parkeerticket. U vindt de recepties op de begane grond van het Beatrixgebouw, bij Entree Oost en bij Entree West.

Garderobes
De garderobes van Jaarbeurs zijn bewaakt. Ze bevinden zich naast de recepties. Tegen een kleine vergoeding kunt u hier uw jas en tas in bewaring geven.

Minder validen
In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor minder validen. Er zijn meerdere aangepaste liften en toiletten. Daarnaast zijn een aantal congres- en vergaderzalen en het Beatrix Theater uitgerust met voorzieningen voor slechthorenden (op aanvraag).

Op ons parkeerterrein zijn verschillende parkeerplaatsen gereserveerd voor minder validen met een speciale parkeerkaart. Meer infomatie hierover bij Parkeren.

Op ons complex is eveneens een aantal rolstoelen beschikbaar. U vindt deze rolstoelen bij Entree Oost, in het hallencomplex (15 stuks) en in het Beatrixgebouw (2 stuks). Wilt u gebruikmaken van een rolstoel, meldt u dan in het hallencomplex bij de EHBO-ruimte. Of in het Beatrixgebouw bij de receptie. Het is niet mogelijk om rolstoelen van tevoren te reserveren.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@jaarbeurs.nl.

Gevonden voorwerpen
Bent u iets vergeten of verloren tijdens uw bezoek bij ons, vind dit snel en eenvoudig terug via iLost.
 
iLost
 
EHBO en beveiliging
Jaarbeurs ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom zetten wij ons, met onze beveiligingsprofessionals, continu in om uw veiligheid te waarborgen.
Voor kleine ongelukjes of ongemakken tijdens beurzen, evenementen en bijeenkomsten kunt u natuurlijk terecht bij de EHBO posten. Deze staan aangegeven op locatie.