Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
030 295 58 88
Jaarbeurs MeetUp
Hét vergadercentrum van de toekomst
Vrijblijvende offerte
Jaarbeurs MeetUp verleidt, inspireert en verplettert. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor de meest flexibele en centrale vergaderplekken van Nederland.
Jaarbeurs MeetUp
Moderne settings die inspireren en uitdagen. Flexibele ruimten waar creativiteit tot leven komt en waar verbindingen betekenis krijgen. Jaarbeurs MeetUp biedt de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplekken voor 2 tot 275 mensen. 7 dagen per week, ook ’s avonds. Subliem design, beeld en techniek op de meest centrale locatie van Nederland.
Vergaderen vanaf €100 per uur *
Waarom zou u een heel dagdeel betalen als uw vergadering maar één of twee uur duurt? Bij Jaarbeurs MeetUp betaalt u gewoon per uur in plaats van per dagdeel. U betaalt €100 per uur voor de zaal, ongeacht het aantal personen. Dit tarief is geldig in combinatie met afname van het Up2Refresh arrangement à €5,75 per persoon. Met Up2Refresh maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee en krijgt u iets lekkers bij ontvangst.

*Vraag naar de voorwaarden
Voor iedere gelegenheid de perfecte zaal
Jaarbeurs MeetUp: flexibel en centraal
1
26 zalen voor 2 tot 275 personen
2
Flexibel in te richten
3
Per uur te reserveren
4
Meetingmoods, speel met de zintuigen
5
Ook ’s avonds en in het weekend
6
Excellente foodservice
7
iPad voor beeld-, geluid-, licht- en temperatuurregeling
8
Superbeamers met HD kwaliteit
9
Excellente geluidsversterking
10
Video conferencing via mobiele set
11
Dutymanager en AV-specialist
12
24/7 online reserveren
13
WIFI
14
Uitstekende bereikbaarheid (OV en auto)
15
Draadloos presenteren met meerdere mensen
Filosofie
Prikkel de zintuigen. Succes verzekerd.
Of u nu een vergadering, een congres of een training organiseert. Meetingmoods is een beproefd concept voor een succesvolle vergadering, training of presentatie.
Een impressie
Catering
Ontmoeten
Techniek
Wat de klant zegt is waar
’De zalen zijn modern en licht en hebben een natuurlijke uitstraling. En met de tablet aan de zijkant zet je de sfeer eenvoudig naar jouw hand. Geweldig. De locatie leent zich er perfect voor om elkaar ook buiten de bijeenkomst te ontmoeten en te netwerken; voor ons was dat een vereiste. Een superlocatie waar we zeker terugkomen.’
Sabine Emden, projectmedewerker Ministerie van Veiligheid en Justitie
MeetUp flexwerken
Even een werkplek nodig voor of na een meeting, of tussen afspraken door? In het hart van Nederland en direct naast het station? Medio september openen wij voor u een etage met meer dan 60 flex-werkplekken. Niet alleen ideaal als tijdelijke werkplek, maar ook de ideale plek om uw netwerk uit te breiden. Binnenkort meer hierover! Nu al nieuwsgierig, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Telefoon 030 – 295 58 88 of via mail meetings@jaarbeurs.nl
Volg Jaarbeurs