Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
030 295 58 81
Media Plaza
Verpletterend veelzijdig
Vrijblijvende offerte
Media Plaza inspireert en innoveert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplek van Europa.
Media Plaza
Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Media Plaza is opgebouwd uit 17 foyers en sessiezalen. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter.
Vergaderen vanaf €100 per uur *
Waarom zou u een heel dagdeel betalen als uw vergadering maar één of twee uur duurt? Bij Jaarbeurs Media Plaza betaalt u gewoon per uur in plaats van per dagdeel. U betaalt €100 per uur voor de zaal, ongeacht het aantal personen. Dit tarief is geldig in combinatie met afname van een catering arrangement à €5,75 per persoon. Hiermee maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee en krijgt u iets lekkers bij ontvangst.

*Vraag naar de voorwaarden
Voor iedere gelegenheid de perfecte zaal
Shuttle
Shuttle
Polar
Polar
Auditorium
Auditorium
Flame
Flame
Media Plaza: uniek en onderscheidend
1
Geschikt voor kleine (6) tot grote (650) gezelschappen
2
Centrale ligging in de Jaarbeurs
3
Op 5 minuten loopafstand van CS Utrecht
4
Ruime parkeergelegenheid
5
Smaakvolle catering op maat
6
Hightech, high-touch
7
Ongekende projectiemogelijkheden
8
Op en top design, tot in de kleinste details
9
WIFI
10
Voorzien van state of the art apparatuur voor licht, beeld en geluid
Filosofie
Bij elk evenement hoort een functionele locatie, een kloppend inrichtingsplan, het juiste eten en drinken en passende geuren, kleuren en geluiden.
Indrukken beklijven het beste als alle zintuigen op de juiste manier worden geprikkeld. Media Plaza biedt hét concept voor een succesvolle vergadering, congres, training of presentatie. Bespeel de zintuigen van uw gasten en creëer de juiste sfeer voor een optimaal resultaat.
Wat de klant zegt is waar
‘Jaarbeurs helpt ons om flexibel te kunnen werken. Op piekmomenten in ons cursusaanbod maken we gebruik van de zalen van Media Plaza als aanvulling op onze eigen locaties. Jaarbeurs denkt goed mee hoe we dit het beste kunnen organiseren. Ze voelen zich medeverantwoordelijk voor een goed verloop van onze cursussen. Dat is een prettig gevoel.’
Coen Tanis, SSR Teamleider Bedrijfsvoering
Volg Jaarbeurs